Facebook Pixel Γιώργος Παπαγιάννης: ''Το πάθημα με τον Φαλ έγινε μάθημα - Έπαιξα καλά επιθετικά'' (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-02 23:15:00

Παπαγιάννης: ''Το πάθημα με τον Φαλ έγινε μάθημα - Έπαιξα καλά επιθετικά'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την επικράτηση της Φενέρ επί του Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε και τη δική του εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός υπέκυψε στην Φενέρ, η οποία πήρε τη νίκη χάρη στον εκπληκτικό Παπαγιάννη ο οποίος πέτυχε 15 πόντους. Ο ψηλός της τουρκικής ομάδας τόνισε ότι έχει ελευθερία επιλογής για το τρίποντο και εστίασε στη μάχη του με τον Μουσταφά Φαλ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε αναλυτικά:

Για την ελευθερία του στο σουτ: "Σίγουρα έχω πολλή όρεξη και ελευθερία στο σουτ. Ο κόουτς δεν έχει θέμα να σουτάρω, όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι. Συνεχίζουμε μέρα με την μέρα, δεν θέλω να λέω πολλά λόγια. Υγεία πρέπει να έχουμε πάνω απ΄ όλα, γιατί είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς. Έχουμε τώρα τον Πιερ εκτός, αλλά τώρα είναι όλα καλά''. 

Για το τρίποντό του: "Το τρίποντο μου ανοίγει το παιχνίδι. Νομίζω το spacing είναι πάρα πολύ καλό ανοίγει πάρα πολύ το γήπεδο, είναι ένα από τα στοιχεία μας που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι και κοιτάμε να το επεκτείνουμε σε κάθε αγώνα''. 

Για την μονομαχία του με τον Φαλ: "Ο Φαλ είναι πάρα πολύ καλός στο post παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι το πάθημα έγινε μάθημα. Ανεξάρτητα από τον Φαλ εγώ κοιτάζω να παίζω καλή άμυνα στο post, αλλά έπαιξα καλά επιθετικά σε αυτό το ματς''.

Για την ζωή στην Κωνσταντινούπολη: "Περνάω καλά, όλοι με έχουν αποδεχθεί με αγάπη, δεν υπάρχει κανένα θέμα και όλα βαίνουν καλώς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags