Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Τα... χώσε στην διαιτησία και ο Ιτούδης μετά το ματς με Ολυμπιακό - Ατάκα για Παπαγιάννη
Μπάσκετ
| 2023-11-02 23:58:00

Τα... χώσε στην διαιτησία και ο Ιτούδης μετά το ματς με Ολυμπιακό - Ατάκα για Παπαγιάννη

Sportdog Team
Τα... χώσε στην διαιτησία και ο Ιτούδης μετά το ματς με Ολυμπιακό - Ατάκα για Παπαγιάννη

Πολλά είναι τα παράπονα του Ολυμπιακού για τις αποφάσεις των διαιτητών στο παιχνίδι με τη Φενέρ, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρεται και αυτός στους διαιτητές.

Δημήτρης Ιτούδης: Μπηχτές για τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα της Φενέρ με τον Ολυμπιακό έριξε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός, όπου παράλληλα μίλησε για τον Γιώργο Παπαγιάννη, αλλά και στη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ξεκινήσαμε το ματς με σοβαρότητα, επιτεθήκαμε πολύ καλά. Ο Πιέρ έβαλε 14 πόντους σε οκτώ λεπτά και τραυματίστηκε. Γι' αυτό και θέλω να απολογηθώ στον Χέιζ, διότι έπαιξε 40 λεπτά. Στόχος μας ήταν να προβληματίσουμε την κυκλοφορία της μπάλας του Ολυμπιακού και να χαλάσουμε τη σύνδεση των κοντών με τους ψηλούς. Η επίθεσή μας ήταν κακή στο τρίτο δεκάλεπτο κι ο Ολυμπιακός επέστρεψε. Νομίζω πως οι Γουίλιαμς-Γκος, Κάναν και Μιλουτίνοβ έβαλαν 8/8 δίποντα.

Έχουμε βάθος, ο Γιαμ Μάνταρ επέστρεψε από τραυματισμό, Μότλι υποστήριξε την ομάδα και έκανε θυσίες, ακόμη κι ο Σανλί που δεν αγωνίστηκε ήταν υποστηρικτικός. Αυτό σημαίνει βάθος στο ρόστερ. Αμυνθήκαμε στην τελευταία κατοχή, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο κόσμος μας ήταν φανταστικός και τον ευχαριστούμε. Θα βελτιωθούμε, το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ένα μάθημα για εμάς. Θα δουλέψουμε, σίγουρα όμως η νίκη είναι νίκη.

Για τον Πιέρ, δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη η κατάστασή του. Θα πάρουμε πρώτα τα δεδομένα από τον γιατρό. Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές, δεν μου επιτρέπεται κιόλας να το κάνω. Τους εμπιστευόμαστε, η δουλειά τους είναι δύσκολη. Έχουμ όμως την τεχνολογία που υποστηρίζει το έργο τους. Ο κόσμος έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ματς, η οικογένεια της Φενέρμπαχτσε πρέπει να είναι ενωμένη σε όλα τα αθλήματα.

Ο Παπαγιάννης έχει αποδείξει γιατί ήθελε να βρίσκεται εδώ. Δούλεψε για χρόνια και έχει ήδη καταφέρει σημαντικά πράγματα. Δουλεύει με σοβαρότητα σε καθημερινή βάση, είναι συγκεντρωμένος και οι εμφανίσεις του είναι πολύ καλές. Τα τρίποντά του ήταν φυσικά πολύ σημαντικά, ήταν όμως πολύ καλός και στην άμυνα. Και είναι χαρούμενος που βρίσκεται εδώ, μαζί μας", είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Οι διαιτητές δεν σφύριξαν ξεκάθαρο φάουλ στην τελευταία φάση - Κοπάνησε τον Γκος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags