Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απογοήτευση λόγω…ΣΕΦ σε Παναθηναϊκό - Έχασε από τον "απίθανο" - Το Νο1 φαβορί για επόμενη μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2023-11-03 23:46:00

Απογοήτευση λόγω…ΣΕΦ σε Παναθηναϊκό - Έχασε από τον "απίθανο" - Το Νο1 φαβορί για επόμενη μεταγραφή!

του Pick n' Scroll

Η κακή εμφάνιση στη Βαρκελώνη και ο δεύτερος NBAer! Οι Πράσινοι δεν έπαιξαν καθόλου καλά κι έχασαν πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο τώρα... τρέχουν για την τελευταία τους προσθήκη και ήδη υπάρχει ένα όνομα στο μπλοκάκι του Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός πήγε με προβλήματα στην Βαρκελώνη γνωρίζοντας ότι έχει απίστευτα δύσκολο έργο απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε στη πράξη, αφού οι Καταλανοί έκαναν περίπατο, κερδίζοντας πολύ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 80-72

Σλούκας και Βιλντόζα έμειναν στην Αθήνα, ο Παπαπέτρου είναι εκτός εδώ και καιρό και οι «πράσινοι» αποτέλεσαν εύκολη λεία για τους Καταλανούς. Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά λίγες μέρες μετά το «διπλό» στο ΣΕΦ θα περίμενε κανείς καλύτερο πρόσωπο.

Ο εξάστερος βλέπει τώρα την συνέχεια, περιμένει την άφιξη στην Αθήνα του Κέντρικ Ναν και ετοιμάζεται για ένα ακόμη μεταγραφικό χτύπημα με το όνομα του Κεμ Μπιρτς να ακούγεται συνεχώς.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε έναν απίθανο παίκτη απέναντί του στο πρώτο ημίχρονο. Η Μπαρτσελόνα δεν είχε τον Λαπροβίτολα, δεν είχε τον Γιοκουμπάιτις, αλλά βρήκε σημαντικές λύσεις από τον Οριόλ Παουλί. Από έναν παίκτη, που δεν είχε αγωνιστεί φέτος στην Ευρωλίγκα και ο οποίος δεν θα ήταν στην δωδεκάδα του σημερινού αγώνα αν έπαιζαν οι δύο απόντες.

Ο Παουλί, λοιπόν, στο πρώτο μέρος είχε 8 πόντους σε 8 λεπτά, κάνοντας το παιχνίδι της ζωής του και προκαλώντας πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Ο τελευταίος, που δεν είχε Σλούκα, Παπαπέτρου και Βιλντόζα, μέχρι ένα σημείο έπαιρνε πράγματα από τον Γκραντ, αλλά γενικώς δεν είχε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Και κυρίως στο θέμα των ριμπάουντ, όπου οι Καταλανοί κυριάρχησαν πλήρως.

Η υπεροπλία αυτή έφερε την ομάδα του Γκριμάου για τα καλά στην θέση του οδηγού και χωρίς μεγάλη δυσκολία πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, προηγούμενη με 45-33.

Η κυριαρχία των Καταλανών έγινε ακόμη πιο μεγάλη στην επανάληψη με τον Παναθηναϊκό να περιορίζεται σε ρόλο θεατή. Οσο περνούσε η ώρα, η διαφορά μεγάλωνε με τους γηπεδούχους να στήνουν πάρτι μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Στο 32’ το ταμπλό έγραψε 75-47 και όλα πια είχαν πάρει τον δρόμο τους. Το μόνο, που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν (εντυπωσιακά) την έκταση της ήττας τους.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε κάποιο παιχνίδι, που είχε στο πρόγραμμα, αλλά απογοήτευσε με την παρουσία του, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ''Σκασμένος'' ο Αταμάν με τη διαιτησία - Έντονα παράπονα στον Ράντοβιτς για τα σφυρίγματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags