Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή και από Ελλάδα ο Αταμάν - "Καμπάνα" για τον απογοητευτικό Χουάντσο!
Μπάσκετ
| 2023-11-04 23:40:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή και από Ελλάδα ο Αταμάν - "Καμπάνα" για τον απογοητευτικό Χουάντσο!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή και από Ελλάδα ο Αταμάν - "Καμπάνα" για τον απογοητευτικό Χουάντσο!

Γιατί ο Τούρκος έβγαλε στη σέντρα τον Ισπανό και ποια θα είναι η επόμενη μεταγραφή. Οι Πράσινοι χρειάζονται αντι-Παπαπέτρου, όμως ο Αταμάν χτυπάει "καμπανάκι" και για τον Ερνανγκόμεθ.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα την Παρασκευή, αφού ήταν αουτσάιντερ στην αναμέτρηση της Βαρκελώνης με την Μπαρτσελόνα. Ειδικά από την στιγμή, που πήγε εκεί χωρίς τον Σλούκα και τον Βιλντόζα, ενώ ήταν ήδη εκτός δράσης και ο Παπαπέτρου. Αυτό, που θα ήθελαν οι «πράσινοι» ήταν μία καλύτερη εικόνα, καθώς κάποια στιγμή έχαναν σχεδόν με 30 πόντους. Αν και μιλάμε για Παναθηναϊκό, για ένα τεράστιο μέγεθος, κάπως γλύκανε το πράγμα στο τέλος, αφού μειώθηκε η έκταση της ήττας στους 8 πόντους.

Όπως και να έχει, όμως, πρόκειται για μία ήττα, που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Και το μυαλό πλέον είναι κυρίως στον επόμενο αγώνα της Ευρωλίγκας με την Αλμπα, εκεί, όπου υπάρχει πιθανότητα να είναι παρόντας ο Ναν. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα και αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τότε ο Αταμάν δεν αποκλείεται να τον πάρει μαζί του στο Βερολίνο. Ο Τούρκος προπονητής ξέρει ότι με την Αλμπα δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και θα κάνει ό, τι πρέπει, προκειμένου η ομάδα του να πάρει τους δύο βαθμούς.

Παράλληλα ο Αταμάν ψάχνει και για έναν ακόμη παίκτη για να κλείσει το ρόστερ του. Έναν φόργουορντ για να καλύψει το κενό του Παπαπέτρου, που θα απουσιάσει ως τα τέλη Γενάρη. Δεν αποκλείεται αυτό τον παίκτη να τον βρει στην Ευρώπη, αφού όπως τονίσαμε τον θέλει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν θα πάει σε μία φανταχτερή περίπτωση, αλλά σε ένα εργαλείο, που θα του κάνει την δουλειά για όσο διάστημα λείπει ο Παπαπέτρου.

Πριν από μερικές μέρες είχε ακουστεί το ενδεχόμενο να πάρει τέτοιον παίκτη ο Παναθηναϊκός από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι μία φημολογία, που ακόμη ακούγεται. Οποιος και να είναι, όμως, ο Αταμάν τον θέλει όσο το δυνατόν πιο άμεσα, ώστε να μπορεί να κάνει καλύτερα την δουλειά του. Και τον θέλει γιατί εκτός των άλλων βλέπει τον Χουάντσο Χερνανγκόμεθ να παίζει σαν ένας ρούκι παίκτης. Ο Ισπανός είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και για αυτό ο Αταμάν μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα τον έβγαλε…πρόγραμμα. Ευελπιστεί με αυτό τον τρόπο να τον ξυπνήσει και ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ να αρχίσει να δείχνει τα πραγματικά μεγάλα του προσόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση 20 εκατ. από Γιαννακόπουλο - Μεγαλύτερα συμβόλαια Σλούκας, Χουάντσο, Ναν - "Χρυσάφι" σε Αταμάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags