Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση έκπληξη Αταμάν για Ναν - Θέλει... Οκπάλα για αντι-Παπαπέτρου - Τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2023-11-06 23:12:00

Απόφαση έκπληξη Αταμάν για Ναν - Θέλει... Οκπάλα για αντι-Παπαπέτρου - Τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!

του Pick n' Scroll
Απόφαση έκπληξη Αταμάν για Ναν - Θέλει... Οκπάλα για αντι-Παπαπέτρου - Τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!

Η επόμενη μεταγραφή και το πλάνο του Τούρκου προπονητή. Τι παίκτη ψάχνει να φέρει στο ΟΑΚΑ, το μπάτζετ της διοίκησης και το ντεμπούτο του Αμερικανό άσου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε όπως αναμενόταν περίπατο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον πολύ αδύναμο Απόλλωνα Πατρών και έτσι αφενός έμεινε αήττητος στη Basket League, αφετέρου πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Αλμπα στο Βερολίνο. Πρόκειται για έναν αγώνα, που οι «πράσινοι» δεν θέλουν ούτε για αστείο να σκέφτονται ότι μπορεί να χάσουν. Είναι ανώτεροι ποιοτικά από τους Γερμανούς και γενικώς είναι ένα παιχνίδι από εκείνα, που η ήττα «απαγορεύεται» στη προσπάθεια κατ’ αρχάς πρόκρισης στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Η Αλμπα νίκησε την Αρμάνι, προ ημερών δυσκόλεψε την Βαλένθια και γενικά είναι επικίνδυνη ομάδα. Πέρυσι μάλιστα στο αντίστοιχο παιχνίδι είχε διαλύσει τον Παναθηναϊκό.

Τα δεδομένα, όμως, πλέον είναι διαφορετικά και έτσι για τους «πράσινους» η νίκη θεωρείται περίπου ως δεδομένη σε ένα ματς, όπου θα έχουν και πολύ κόσμο στο πλευρό τους. Πάνω από 2.000 φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένεται να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση του Βερολίνου.

Εκεί είναι πιθανό να ντεμπουτάρει ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικάνος γκαρντ αναμένεται αύριο στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, μετά ο Αταμάν θα τον δει στο γήπεδό και αν είναι καλή η κατάσταση του Ναν, τότε θα μπει στην δουλειά με το καλημέρα. Αν όχι, το ντεμπούτο του θα πάρει αναβολή.

Παράλληλα ο Τούρκος προπονητής είναι στην αγορά για να βρει αντικαταστάτη του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος περίπου μέχρι το τέλος του Γενάρη θα είναι εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του. Ο Αταμάν θέλει έναν παίκτη σαν τον ΚΖ Οκπάλα, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε σε Μαϊάμι Χιτ και Σακραμέντο Κινγκς. Έναν παίκτη, δηλαδή, που να είναι αθλητικός και να έχει ικανοποιητικό τρίποντο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του προκειμένου ο προπονητής του να είναι ικανοποιημένος και στο τέλος να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα... φωτιά από την Ισπανία για Χουάντσο, Αταμάν και ΠΑΟ - "Κάτι δεν λειτουργεί καλά..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags