Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Δημοσίευμα... φωτιά από την Ισπανία για Χουάντσο και ΠΑΟ - "Κάτι δεν λειτουργεί καλά..."
Μπάσκετ
| 2023-11-05 23:41:00

Δημοσίευμα... φωτιά από την Ισπανία για Χουάντσο, Αταμάν και ΠΑΟ - "Κάτι δεν λειτουργεί καλά..."!

Sportdog Team
Δημοσίευμα... φωτιά από την Ισπανία για Χουάντσο, Αταμάν και ΠΑΟ - "Κάτι δεν λειτουργεί καλά..."!

"Βόμβα" από την Ιβηρική καθώς ρεπορτάζ γνωστού Μέσου σχολίασε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για τον Ισπανό φόργουορντ σημειώνοντας πως κάτι δεν λειτουργεί ανάμεσα στους δύο.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Πολύ κακή εμφάνιση που είχε αποτέλεσμα την ήττα από Μπαρτσελόνα έκανε ο Παναθηναϊκός, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Εργκίν Αταμάν, που σε δηλώσεις του στάθηκε στις εμφανίσεις συγκεκριμένων παικτών "φωτογραφίζοντας" τον Ισπανό φόργουορντ.

Μάλιστα σε ρεπορτάζ του στην Mundo Deportivo ο ο Ισπανός δημοσιογράφος, Σέρχι Πέρεθ, τονίζει ότι είναι ξεκάθαρο πως κάτι δεν λειτουργεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, θέτοντας ως πιο σημαντικό λόγο ότι ο φόργουορντ των Πρασίνων χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

«Αυτό που (σχεδόν) κανείς δεν περίμενε ήταν ότι μετά το παιχνίδι ο Εργκίν Αταμάν βγήκε στη συνέντευξη Τύπου με το μαχαίρι στα δόντια και έτοιμος να “πληγώσει” αρκετούς παίκτες του χωρίς να αναφέρει ονόματα, αλλά δίνοντας κάποιες ενδείξεις.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αργότερα εστίασε την ανάλυσή του στην προσωπική απόδοση των παικτών του, εστιάζοντας σε αυτούς με τις περισσότερες διακρίσεις και αναφερόμενος σιωπηρά στον Χουάντσο με προφανή τρόπο: »Είναι μεγάλα ονόματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει αυτό το επίπεδο».

Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν λειτουργεί, αυτή τη στιγμή, ανάμεσα στον Χουάντσο και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ έχει περάσει αρκετές σεζόν στο ΝΒΑ, όπου πήγε πολύ νέος, και πρέπει ακόμα να περάσει διαδικασία επαναπροσαρμογής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και σε μια διοργάνωση τόσο απαιτητική όσο η Euroleague», έγραψε ο Σέρχι Πέρεθ για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε... απόγνωση ο Μπαρτζώκας - "Αναγκασμένος" να διώξει παίκτη-όνομα από τον Ολυμπιακό - Φέρνει NBAer!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags