Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Έγινε... Τούρκος ο Ιτούδης - Η ερώτηση που τον εξόργισε και το... σόου που ακολούθησε (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-10 19:40:00

Έγινε... Τούρκος ο Ιτούδης - Η ερώτηση που τον εξόργισε και το... σόου που ακολούθησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έγινε... Τούρκος ο Ιτούδης - Η ερώτηση που τον εξόργισε και το... σόου που ακολούθησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ανενημέρωτος Σέρβος δημοσιογράφος ήταν η αφορμή να... τρελαθεί ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρμπαχτσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν.

Δημήτρης Ιτούδης: Την ήττα στο φινάλε γνώρισε η Φενέρ από την Παρτιζάν στο Βλειγράδι, όμως η ερώτηση ενός δημοσιογράφου ήταν η αιτία που ο Έλληνας τεχνικός... τρελάθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον ίδιο να είναι πρωταγωνιστής σε ένα απίθανο σόου.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την κατάσταση της υγείας του Νέμανια Μπιέλιτσα, που πέρσι ήταν στη Φενέρ και φέτος στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Έλληνα τεχνικό να του απαντάει στα σέρβικα πως "βρίσκεται στον Ερυθρό Αστέρα", ενώ στη συνέχεια ο Δημήτρης Ιτούδης αρχικά "στους υπόλοιπους δημοσιογράφους, επειδή ο συνάδελφός σας δεν είναι καλά ενημερωμένος" και στη συνέχεια έκανε αναφορά σε κάθε παίκτη της Φενέρμπαχτσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ποδόσφαιρο βρήκε μπόσικο τον Γιοβάνοβιτς - Δεν πας πουθενά με Βιλένα, Πέρεθ - Έβαλε τον… Κίλερ της Λαμίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags