Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκτακτο ταξίδι Ραζνάτοβιτς στην Αμερική και για Ολυμπιακό - "Σκάει" μεταγραφή, top η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα!
Μπάσκετ
| 2023-11-14 10:00:00

Έκτακτο ταξίδι Ραζνάτοβιτς στην Αμερική και για Ολυμπιακό - "Σκάει" μεταγραφή, top η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll
Έκτακτο ταξίδι Ραζνάτοβιτς στην Αμερική και για Ολυμπιακό - "Σκάει" μεταγραφή, top η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα!

Δεν βγαίνει με Σίκμα η σεζόν, αλλαγή πλάνου στο Λιμάνι. Οι Πειραιώτες ψάχνουν στην αγορά για παίκτη και η παρουσία του κορυφαίου ατζέντη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις και ειδήσεις. Ποιον παίκτη θέλουν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα οι Αγγελόπουλοι;

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με την Μακάμπι και πάει σε αυτό με μοναδικό φουνταριστό ψηλό τον Μουσταφά Φαλ. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι τραυματίας και έτσι ο Γάλλος σέντερ θα τραβήξει και πάλι το κουπί, όπως έκανε κυρίως με τον ΠΑΟΚ και την Μπασκόνια. Ισως, πάντως, στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς έχει και την βοήθεια του Λουκ Σίκμα, που αναμένεται να επιστρέψει για κάποια λεπτά.

Ετσι, όμως, δεν βγαίνει η δουλειά αύριο και γενικά δεν βγαίνει με τέσσερις ψηλούς (Πίτερς, Σίκμα, Μιλουτίνοφ και Φαλ) σε μία σεζόν, που ακόμη καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει και με τον Ολυμπιακό να έχει και φέτος πολύ μεγάλες φιλοδοξίες.

Η κόπωση και οι τραυματισμοί δεν λείπουν από το ρεπερτόριο και οι Πειραιώτες κάτι πρέπει να κάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς τα παιχνίδια περνάνε και κάποια από αυτά χάνονται, για τον συγκεκριμένο λόγο: για το ότι δεν υπάρχουν λύσεις.

Η αγορά την ίδια ώρα δεν προσφέρει πολλές επιλογές ή μάλλον επιλογές, που θέλει ο Ολυμπιακός, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προτιμούσε κάποιον με ευρωπαϊκή εμπειρία. Ή Ευρωπαίο, όπως είναι ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος είναι ανάμεσα στους Σακραμέντο Κινγκς και την θυγατρική τους ομάδα.

Είναι άγνωστο αν ο Πετρούσεφ μπορεί να φύγει τώρα από τους Κινγκς, ο ατζέντης του, όμως, έφτασε πριν από κάποιες ώρες στην Αμερική. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και όλο και κάποιες ειδήσεις θα βγουν από το ταξίδι του. Δεν αποκλείεται μία από αυτές να έχει να κάνει με τον Πετρούσεφ.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται αυτό τον έξτρα παίκτη, οι προπονητές του ψάχνουν την αγορά και ίσως να μην αργήσει η ώρα, που θα γίνει μεταγραφή. Είτε αυτός λέγεται Πετρούσεφ, είτε όπως αλλιώς λέγεται. Το ρόστερ θέλει συμπαράσταση και όσο πιο γρήγορα γίνει η κίνηση, τόσο πιο καλά θα είναι τα πράγματα για τους Πειραιώτες.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ’’Βόμβα’’ Ζέρβα: ’’Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Πετρούσεφ - Αυτό είναι το Plan B, αν δεν κάτσει του Σέρβου’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags