Facebook Pixel Euroleague: Ο Σφαιρόπουλος διέλυσε τον Ιτούδη - Τρομακτικός ο Αστέρας έκανε... πλάκα κόντρα στη Φενέρ (Hls)
Μπάσκετ
| 2023-11-15 00:10:00

Ο Σφαιρόπουλος διέλυσε τον Ιτούδη - Τρομακτικός ο Αστέρας έκανε... πλάκα κόντρα στη Φενέρ (Hls)

Sportdog Team

O Ερυθρός Αστέρας εμφανίστηκε... μαγικός κόντρα στην τουρκική ομάδα και πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του την φετινή χρονιά διέλυσε με 87-56 το... φάντασμα της Φενέρ, έχοντας σε πολύ μεγάλο βράδυ τους Τεόντοσιτς και Μπολομπόι.

Euroleague: Στη Stark Arena του Βελιγραδίου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος νίκησε κατά κράτος τον Δημήτρη Ιτούδη, οδηγώντας τον Ερυθρό Αστέρα στον θρίαμβο με 87-56 επί της Φενερμπαχτσέ! Με την αποψινή επιτυχία οι Σέρβοι, οι οποίοι θα βρεθούν την επόμενη αγωνιστική στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, έφτασαν τις τρεις νίκες στη Euroleague, ενώ υποχρέωσαν την τουρκική ομάδα στην τρίτη ήττα της. 

Η άμυνα του Ερυθρού Αστέρα «κλείδωσε» με το... καλησπέρα τη Φενέρ και στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν μία διαφορά ασφαλείας 19 πόντων (45-26 στο 20΄), η οποία όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε μη αναστρέψιμες τιμές...

Κορυφαίος των νικητών ο Μίλος Τεόντοσιτς με ακόμη μία σπουδαία παράσταση (18π. με 2/2 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ασίστ και μόλις 1 λάθος σε 20 λεπτά συμμετοχής). Από τους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν χωρίς τους Σαλνί, Πιερ και δεν έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους ανέτοιμους Γκούντουριτς, Καλάθη, ξεχώρισε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με 12 πόντους. Ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε στο παρκέ για 23 λεπτά με απολογισμό 6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 μπλοκ. 

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 45-26, 60-40, 87-56

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags