Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ζέρβας για την ατάκα Μπαρτζώκα για μεταγραφή - "Ψάχνει παίκτη" - Αυτός "στόχος", αν μείνει ελεύθερος!
Μπάσκετ
| 2023-11-17 11:31:00

Ζέρβας για την ατάκα Μπαρτζώκα για μεταγραφή - "Ψάχνει παίκτη" - Αυτός "στόχος", αν μείνει ελεύθερος!

Sportdog Team

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στην εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και την αναζήτηση για ενίσχυση.

Στα πολλαπλά κέρδη του Ολυμπιακού από το χθεσινό ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα ήταν πρόβλημα για τον Ολυμπιακό να χάσει τρίτο ματς στο ΣΕΦ και είναι σημαντικό που κέρδισε, ειδικά με τόσα προβλήματα. Αυτό που μένει είναι πως είδαμε καλύτερο μπάσκετ από τον Ολυμπιακό. Ήταν ό,τι πιο κοντινό στην περσινή εικόνα της ομάδας. Δεν ήπιε θάλασσα όταν βρέθηκε στο -8 και στο τρίτο δεκάλεπτο με φοβερή άμυνα και ευστοχία από μακριά έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Φαλ ήταν συγκλονιστικός, έκανε υπερπροσπάθεια και ήταν παντού. Ο Πίτερς ήταν… Βεζένκοφ και μαζί με τον Κάνααν απέδειξαν πόσο καλοί παίκτες είναι, παρότι αμφισβητήθηκαν πέρσι. Σημαντική η αυταπάρνηση που έδειξαν Παπανικολάου και Γουόκαπ, ενώ έδωσαν λύσεις από τον πάγκο Λαρεντζάκης και Λούντζης».

Όσο για τα όσα είπε περί ενίσχυσης ο Γιώργος Μπαρτζώκας; «Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και δύο προσθήκες, αλλά μόνο αν βρεθούν οι κατάλληλοι. Σε πρώτη φάση, ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν παίκτη και ο Πετρούσεφ αποτελεί στόχο, εφόσον μείνει ελεύθερος από τους Κινγκς. Ίσως αναζητηθεί και ένας ακόμη παίκτης για να δίνει ανάσες στους υπόλοιπους».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ και Ολυμπιακός για σούπερ όνομα της Euroleague - Πληρώνουν για να... σπάσουν το συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags