Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ: Αναπάντεχη είδηση για Ντόρσεϊ - Χαμός με τουρκικό ρεπορτάζ που "δείχνει" ΠΑΟ - Στη... γωνία ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2023-11-22 12:00:00

Αναπάντεχη είδηση για Ντόρσεϊ - Χαμός με τουρκικό ρεπορτάζ που "δείχνει" ΠΑΟ - Στη... γωνία ο Γιαννακόπουλος! (pic-vid)

Sportdog Team

"Φωτιές" άναψε στην μπασκετική Ευρώπη μια δήλωση ότι ο ομογενής Έλληνας γκαρντ δεν θέλει να συνεχίσει στη Φενέρ. Επιβεβαίωση Sportdog!

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποκαλύπτει τότε ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω της άρνησης της Φενέρμπαχτσε να τον αφήσει να φύγει.

Ο Ντόρσεϊ ξεκίνησε τη σεζόν με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχοντας 10.4 πόντους μέσο όρο με σχεδόν 40% στα τρίποντα, εντούτοις φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένος στον τουρκικό σύλλογο, κάτι που αποκάλυψε με μια δήλωση-"φωτιά" ο γνωστός δημοσιογράφος, Μουράτ Μουράτογλου.

Ο Τούρκος σχολιαστής ανέφερε στην εκπομπή του ότι ο 27χρονος γκαρντ "είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να μείνει στην ομάδα", ξεκινώντας και πάλι μια συζήτηση περί αποχώρησης του Ντόρσεϊ από τη Φενέρμπαχτσε και που σίγουρα θα ανοίξει νέα κουβέντα για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι ο Παναθηναϊκός, κάτι για το οποίο σας έγραψε και το Sportdog σε χθεσινό του ρεπορτάζ.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με τον Ντόρσεϊ το επόμενο διάστημα και το αν οι Πράσινοι ασχοληθούν ξανά σοβαρά για τον -κατά τα άλλα- διακαή πόθο του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, από την ώρα που έχει αποκτηθεί ήδη ο Κέντρικ Ναν για τις θέσεις των γκαρντ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό τα… έσκασε ο ΠΑΟ για Ναν - "Καμπανάκι" για δύο παίκτες του Αταμάν - Ανοιχτό για μεταγραφή έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags