Facebook Pixel Βιλερμπάν - Μπάγερν Μονάχου: H ματσάρα της σεζόν στην Γαλλία! Η Μπάγερν πήρε το... θρίλερ κόντρα στη Βιλερμπάν μετά από 2 παρατάσεις (Hls)
Μπάσκετ
| 2023-11-23 23:48:00

H ματσάρα της σεζόν στην Γαλλία! Η Μπάγερν πήρε το... θρίλερ κόντρα στη Βιλερμπάν μετά από 2 παρατάσεις (Hls)

Sportdog Team

Σε μια απίστευτη αναμέτρηση που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις οι Βαυαροί χάλασαν το πάρτι της γαλλικής ομάδας για το νέο της γήπεδο και με 100-101 πήραν πολύ σημαντικό διπλό, ανεβαίνοντας στο 4-6 στη διοργάνωση.

Το πιο συναρπαστικό σε εξέλιξη και σασπένς παιχνίδι της εφετινή Euroleague πραγματοποιήθηκε στη νεόδμητη «Ldlc Arena», όπου η Μπάγερν Μονάχου, με μία εύστοχη βολή του Νιλς Γκιφάι 2’’ πριν το τέλος της δεύτερης παράτασης, κατάφερε να «λυγίσει» τη Βιλερμπάν με 101-100, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 4-6.

Την ίδια ώρα οι Γάλλοι, που είχαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το ματς και στην κανονική διάρκεια, αλλά και στην πρώτη παράταση, «έπεσαν» κι άλλο στο 2-8.

Η Βιλερμπάν φάνηκε να έχει φέρει το παιχνίδι στα... μέτρα της μετά το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, έχοντας προβάδισμα 9 πόντων (60-51), όμως η αντεπίθεση των Βαυαρών και τα «μεγάλα» καλάθια του Λεάντρο Μπολμάρο (16π.) έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάνε το ματς στην παράταση. Στο πρώτο έξτρα πεντάλεπτο, ο Λοβέρν έκανε το 88-85 στα 11’’ πριν το φινάλε, όμως ο Βάιλερ-Μπαμπ με ένα... τρελό τρίποντο στα 6’’ έστειλε ξανά τις ομάδες στην ισοπαλία και στη δεύτερη παράταση. Εκεί οι Βαυαροί ήταν πιο εύστοχοι στις βολές και κατάφεραν να κάνουν δικό τους το «ροζ» φύλλο αγώνα...

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 40-37, 60-51, 74-74, 88-88 (πρώτη παράταση), 100-101 (δεύτερη παράταση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέταρτη σερί ήττα η Φενέρ, δεν "ξύπνησε" ούτε στη Μπολόνια - Αποβλήθηκε ο Ιτούδης φωνάζοντας "Ντροπή σας"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags