Facebook Pixel Ερυθρός Αστέρας - Αρμάνι Μιλάνο: Πάρτι της Αρμάνι Μιλάνο στο Βελιγράδι, ισοπέδωσε τον Ερυθρό Αστέρα! (Highlights)
Μπάσκετ
| 2023-11-25 00:15:00

Πάρτι της Αρμάνι Μιλάνο στο Βελιγράδι, ισοπέδωσε τον Ερυθρό Αστέρα! (Highlights)

Sportdog Team
Πάρτι της Αρμάνι Μιλάνο στο Βελιγράδι, ισοπέδωσε τον Ερυθρό Αστέρα! (Highlights)

Κομβική νίκη για την ομάδα του Μεσίνα στη Σερβία.

Στην «Stark Arena» η Αρμάνι Μιλάνο έδειξε χαρακτήρα μετά το τρίτο δεκάλεπτο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, έχτισε μία σημαντική διαφορά την οποία «εκτίναξε» στα... ύψη προς το φινάλε κι έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της συντρίβοντας τους Σέρβους με 93-71.

Νίκη που την «ανέβασε» πλέον στο 4-6, την ώρα που οι Σέρβοι έπεσαν στο 3-7, γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί ήττα τους μετά απ’ αυτή που υπέστησαν την περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ απ’ τον Ολυμπιακό.

Σε ένα μάλλον μέτριο βράδυ του Νίκολα Μίροτιτς, ο Μάοντο Λο (32π..) έπαιξε για όλη την Αρμάνι στην επίθεση και με εξαιρετικά ποσοστά (6/7 τρίπ., 4/7 διπ.) ήταν ο παίκτης που έκανε τη... διαφορά για τους Ιταλούς. Ο Σιλντς έδωσε πολύ μεγάλη βοήθεια προς το φινάλε (19π., 5 ασ.), όταν ο Ερυθρός Αστέρας επιχείρησε την τελική αντεπίθεσή του χάρις τους Νταβιντόβατς (18π.) και Νέντοβιτς (16π.), όμως η Αρμάνι βρήκε «μεγάλα» σουτ στο φινάλε (συνολικά 17/27 τρίποντα, 63%) κι έφυγε με ένα εμφατικό διπλό απ’ το Βελιγράδι.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 39-38, 56-63, 71-93

ΠΗΓΗ: Amna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags