Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι λόγοι που επέμενε για Πετρούσεφ ο Μπαρτζώκας - Η μοναδική του αδυναμία - Σενάριο για Ντόρσεϊ-Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-11-25 23:02:00

Οι λόγοι που επέμενε για Πετρούσεφ ο Μπαρτζώκας - Η μοναδική του αδυναμία - Σενάριο για Ντόρσεϊ-Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll

Ο υπερκαλυμμένος κόουτς και το μέλλον του ΜακΚίσικ! Γιατί ο ήθελε τόσο πολύ να φέρει τον Σέρβο NBAer στο ΣΕΦ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κατάφερε, πώς θα ταιριάξει στο πλάνο των Πειραιωτών και πού θα πάει ο γκαρντ της Φενέρ, εάν φύγει από την Τουρκία.

Ολυμπιακός: Εκεί, όπου ο κόσμος περίμενε από τον Ολυμπιακό να πάρει έναν παίκτη, τελικά παίρνει δύο, στην προσπάθειά του να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα. Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος σε λίγο καιρό θα συνδυάζει και την ελληνική υπηκοότητα, αφού θα πάρει διαβατήριο.

Και η συνέχεια δίνεται τώρα με τον Σέρβο Φίλιπ Πετρούσεφ να μαζεύει τα πράγματα του στο Σακραμέντο και να παίρνει σιγά σιγά τον δρόμο προς τον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός έχει έλλειμμα στη φροντ-λάιν και αποκτά τον σούπερ ταλαντούχο Πετρούσεφ για να του λύσει προβλήματα σε άμυνα και κυρίως επίθεση.

Ο 23χρονος ψηλός μπορεί να παίξει και στο «4», αφού διαθέτει πολύ καλό σουτ, ενώ και στην άμυνα μπορεί να ακολουθήσει κάποια «4άρια». Δεν είναι ο πιο γρήγορος παίκτης του κόσμου, αλλά σε κάποιες καταστάσεις (πάντα για το «4» μιλάμε) μπορεί να ανταπεξέλθει.

Πλέον ο Ολυμπιακός έκλεισε τις μεταγραφές του και δεν πρόκειται να κάνει άλλη παρότι στον αέρα δείχνει να βρίσκεται η υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Οι Πειραιώτες χρειάζονται κι άλλα ελληνικά διαβατήρια, αλλά όχι τώρα. Τώρα το θέμα το λύνουν σε ένα βαθμό με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Και συν τοις άλλοις ο Ντόρσεϊ όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν χωράει. Δεν μπορεί να λύσει κάποιο θέμα του Ολυμπιακού. Είναι σκόρερ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον Κάνααν στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Οπότε δεν χρειάζονται κάτι άλλο. Και ποσοτικά άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι πλέον υπερπλήρης και θα αρχίσει να φουλάρει σιγά σιγά για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Ηδη, πάντως, τον έναν που έχει γίνει, τον έχει πάρει: το Σούπερ Καπ.

Για το καλοκαίρι, που έρχεται, είναι άλλη η συζήτηση για τον Ντόρσεϊ. Ο ΜακΚίσικ θα πηγαίνει από τα 34 στα 35, οπότε ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ένα ακόμη «οπλοπολυβόλο». Και αν είναι και Ελληνας, θα είναι ό, τι καλύτερο για τους νταμπλούχους.

Βέβαια κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του Ντόρσεϊ με την Φενέρ, με τη οποία άλλωστε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Περίπτωση Ντόρσεϊ ούτε για τον Παναθηναϊκό μπορεί να υπάρξει τώρα, αφού στα κόμπο-γκαρντ η ομάδα του Αταμάν είναι υπερπλήρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που διώχνει ο Μπαρτζώκας - Μήτρου Λονγκ-Πετρούσεφ αλλάζουν τον Ολυμπιακό - Άμεσα ανακοίνωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags