Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Νέα… μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για Ευρωλιγκάτο Έλληνα - Τον θέλει και ο Σπανούλης - "Πακέτο" με Ντόρσεϊ!
Μπάσκετ
| 2023-11-30 12:48:00

Νέα… μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για Ευρωλιγκάτο Έλληνα - Τον θέλει και ο Σπανούλης - "Πακέτο" με Ντόρσεϊ!

του Νίκου Στεργίου

Και οι δύο ψάχνουν παίκτη στη θέση του και πληρώνουν καλά. Μάλιστα, το όνομα του το έχει πάνω-πάνω στο μπλοκάκι του ο Βασίλης Σπανούλης για να ανανεώσει το ρόστερ της Εθνικής ομάδας...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα - Οι Πράσινοι γιατί η ομάδα έχει αγωνιστική ανάταση και λειτουργούν όλα ρολόι και οι Ερυθρόλευκοι γιατί είναι σε θέση να πανηγυρίζουν για την άφιξη του Πετρούσεφ λίγο μετά από εκείνη του Μήτρου Λονγκ.

Παρόλα αυτά, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog, στη λίστα και των δύο ομάδων υπάρχει η ενίσχυση του ελληνικού κορμου τους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά σενάρια που υπάρχουν και εμπλέκουν με Έλληνες παίκτες τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό.  

Κυριότερο όνομα που φαίνεται ότι απασχολεί τους αιώνιους είναι εκείνο του Νίκου Ρογκαβόπουλου! Μετά την περιπέτεια στον Προμηθέα, που είχε τσακωθεί με τον Αγραβάνη και είχε μείνει εκτός δράσης, είχε βρει την Ιθάκη του φέτος στην Τουρκία και τη Μερκεζεφέντι, μέσω της οποίας έκανε φέτος το άλμα για την Μπασκόνια και την Ευρωλίγκα.

Τον θέλουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αλλά είναι δύσκολο να τον πάρουν γιατί αυτός θέλει στην ηλικία του, 22 ετών, να έχει χρόνο συμμετοχής και οι αιώνιοι, προφανώς, δεν μπορούν να του εγγυηθούν κάτι τέτοιο - Μάλλον το ανάποδο!

Βέβαια, μετά από τη φετινή σεζόν, που θα έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και, δη, στην Ευρωλίγκα, μπορεί τα δεδομένα να είναι διαφορετικά. Γιατί τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα ψάξουν για 3άρι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (θεωρητικά και τώρα ψάχνουν οι Πράσινοι) και προφανώς παίκτες σαν τον Ρογκαβόπουλο δεν υπάρχουν πολλοί.

 

Θέλει και ο Σπανούλης Ρογκαβόπουλο στην Εθνική του

Φρέσκο αίμα είναι ο Ρογκαβόπουλος για την Εθνική ομάδα, από εκείνους που θα έρθουν και θα φρεσκάρουν το υπάρχον ρόστερ; Για αυτό και το όνομα που έχει πάνω-πάνω στο μπλοκάκι του ο Βασίλης Σπανούλης για να ανανεώσει το ρόστερ της Εθνικής ομάδας, είναι του 22χρονου άσου.

Δεν είναι μόνο η εξαιρετική σεζόν που διανύει στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπασκόνια (τώρα επέστρεψε από τραυματισμό), αλλά και γενικότερα ότι αυτό το παιδί δείχνει ότι έχει βρει τον δρόμο του και μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για την Εθνική ομάδα. Άλλωστε είναι μόλις 22 ετών, σε μια θέση που δεν μας περισσεύουν παίκτες.

Το ίδιο ισχύει για τους Έλληνες παίκτες και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που φαίνεται ότι έχουν μαρκάρει με πιο έντονο χρώμα μαρκαδόρου το όνομά του στη λίστα τους...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Λεσόρ για φέτος στον Παναθηναϊκό, Ντόρσεϊ και 3 εκατ. για Μίσιτς το καλοκαίρι - Απόφαση για Ναν! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags