Facebook Pixel Στην αντεπίθεση ο Γιαννακόπουλος μετά τις δηλώσεις Καμπάτσο - ’’Μα οι... άκηδες έλεγαν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον’’
Μπάσκετ
| 2023-12-05 17:16:00

Στην αντεπίθεση ο Γιαννακόπουλος για Καμπάτσο - "Μα οι... άκηδες έλεγαν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον"!

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο Γιαννακόπουλος για Καμπάτσο - "Μα οι... άκηδες έλεγαν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον"!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε τα όσα είπε ο Αργεντινός άσος.

Σήμερα κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του Φακούντο Καμπάτσο, στις οποίες ο Αργεντινός αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του ΠΑΟ για τον ίδιο λέγοντας χαρακτηριστικά:

''Ήταν πολύ καλή η εντύπωση. Ένιωσα πολύ ευγνώμων για το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Ένιωσα ότι με εκτιμούν, έχοντας περάσει έξι μήνες στον Ερυθρό Αστέρα και περιμένοντας κάποια ευκαιρία στο NBA, όπου δεν έπαιζα πολύ. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός με ήθελε σήμαινε πολλά για μένα και με έκανε χαρούμενο. Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν μίλησα προσωπικά με τον κ. Γιαννακόπουλο, αλλά γνώριζα το ενδιαφέρον του μέσω του ατζέντη μου''.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη την είδηση κουνώντας το δάχτυλο σε όσους δεν πίστευαν ότι υπήρξε διαπραγμάτευση για τον παίκτη!

Αναλυτικά είπε:

''Τι λέει εδώ το SDNA; «Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού – Η Ρεάλ είχε προτεραιότητα» λέει ο Καμπάτσο…Μπα πάλι μα@@@ίες γράφει το SDNA, μα οι άκηδες δεν είπαν ότι δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον για Καμπάτσο από τον Παναθηναϊκό; Εγώ έτσι θυμάμαι, τι γράφει τώρα το SDNA; Οι άκηδες ξέρουν την πραγματικότητα, οι άκηδες και ο γνωστός υιός…''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε "βόμβα" ο Ουρμπόνας - Πρόβλεψη για τα δύο ονόματα του Γιαννακόπουλου - "Παίκτες που τιμώρησαν Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags