Euroleague:Τον... χάρο με τα μάτια της είδε η Μπάγερν που βρέθηκε να χάνει τρεις πόντους πριν την λήξη του αγώνα με την Αρμάνι. Ο Ιμπάκα με ένα τρίποντο έστειλε το ματς στην παράταση (76-76) και στο τέλος ο Ισπανός έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Έντουαρτς, κατάφεραν να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους

Η Αρμάνι είχε εξαιρετικό ξεκίνημα καθώς προηγήθηκε 18-11, αλλά πολύ γρήγορα έχασε την διαφορά. Οι βαυαροί βρήκαν λύσεις στην επίθεση με τους Ιμπάκα – Έντουαρτς και βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις αμυντικές τους επιδόσεις μείωσαν στους τρεις (22-25) με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλπετο η Αρμάνι επιχείρησε να “χτίσει” και πάλι διαφορά, προηγήθηκε με 37-29 παίρνοντας σημαντικές βοήθειες από τους Χάινς και Μέλι, όμως η προσπάθεια τους δεν είχε διάρκεια. Ο Ιμπάκα ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στους γηπεδούχους και αντεπίθεση διαρκείας το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την Μπάγερν να προηγείται 44-39.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Λάσο διατήρησε το προβάδισμα (55-52) ωστόσο το τελευταίο μέρος εξελίχθηκε σε… γκραν γκινιόλ.

Η Αρμάνι ήταν πολύ κοντά στη νίκη, βρέθηκε να προηγείται με τρεις πόντους διαφορά (73-76) λίγο πριν το άκουσμα της κόρνας, αλλά εκείνη την ώρα… μίλησε ο Ιμπάκα. Ο Ισπανός με ένα τρίποντο σε νεκρό χρόνο έκανε το 76-76 και στην παράταση όλα έγιναν πιο εύκολ για τους νικητές που είχαν λ΄θσεις για κάθε περίπτωση. Ο Εντουαρτς με 38 και Ιμπάκα νε 20, ήταν οι κορυφαίοι της Μπάγερν