Facebook Pixel Euroleague: Συνέχισε με νίκες η Παρτιζάν! Πήρε το... θρίλερ με Μονακό - Δεν έφτανε ο Τζέιμς (Hls)
Μπάσκετ
| 2023-12-06 00:07:00

Συνέχισε με νίκες η Παρτιζάν! Πήρε το... θρίλερ με Μονακό - Δεν έφτανε ο Τζέιμς (Hls)

Sportdog Team
Συνέχισε με νίκες η Παρτιζάν! Πήρε το... θρίλερ με Μονακό - Δεν έφτανε ο Τζέιμς (Hls)

Σε μια απίστευτη ματσάρα η σερβική ομάδα κατάφερε να συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα και μετά από τον Παναθηναϊκό νίκησε και τη Μονακό με 89-85, μετά από παράταση, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι αυτός που οδήγησε το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο, όμως η μεγάλη εμφάνισή του δεν έφτανε.

Euroleague:  Γκρανκινιολικό παιχνίδι στη Σερβία, με νικητές τους γηπεδούχους! Σπουδαία νίκη επί της Μονακό πανηγύρισε η Παρτίζαν στην έδρα της με 89-85, ύστερα από 45 λεπτά αγώνα! Οι Σέρβοι χρειάστηκαν την παράταση για να επικρατήσουν των Μονεγάσκων, που έστειλαν το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο με τρίποντο του Τζέιμς.

Εκεί όμως οι γηπεδούχοι στάθηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Πρώτος τους σκόρερ ο Πάντερ με 25, ενώ ακολούθησε με 23 ο Νάναλι. Στους 15 σταμάτησε ο Ντοζίερ και στους 13 ο Καμπόκλο. Από την απέναντι πλευρά 23 σκόραρε ο Μοτιεγιούνας και 16 ο Τζέιμς. Από 10 μέτρησαν οι Μπράουν και Ντιάλο. Στο 6-6 η Παρτίζαν, στο 7-5 η Μονακό.

Κακό ημίχρονο

Κακό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με άστοχες τις δύο ομάδες. Η Παρτίζαν είχε 13/28 σουτ και εννιά λάθη και η Μονακό 13/35, αλλά με καλύτερη άμυνα και λιγότερα σφάλματα!

Οι δύο παίκτες που έκαναν τη διαφορά ήταν οι Καμπόκλο με 9 πόντους για τους γηπεδούχους και ο Ντιάλο για τους φιλοξενούμενους με 8 και 4 ριμπάουντ.

Σκορ ημιχρόνου, 35-32 υπέρ των Μονεγάσκων.

Ματσάρα και παράταση!

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο δεύτερο ημίχρονο, με ελάχιστες διαφορές μεταξύ των δύο αντιπάλων! Νάναλι – Πάντερ ήταν εξαιρετικοί για την Παρτίζαν, ενώ ο Μοτιεγιούνας έκανε τη διαφορά στην τρίτη περίοδο για τη Μονακό.

Ο Ντοζίερ με επτά πόντους στις αρχές της τέταρτης έστειλε τη διαφορα΄στους οκτώ. Η Μονακό αντέδρασε και μείωσε σε 63-59 με διαδοχικές ασίστ του κατά τα άλλα άστοχου Τζέιμς.

Το τελευταίο δίλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, 66-66, μετά το δίποντο του Μοτιεγιούνας. Καθοριστικής σημασίας ήταν το κλέψιμο του Ντοζίερ πάνω στον Τζέιμς, το οποίο οδήγησε στο καλάθι του Πάντερ στον αιφνιδιασμό, για το 70-66 της Παρτίζαν με 22” για το τέλος!

Ο Αμερικανός πήρε το… αίμα του πίσω και μείωσε στον πόντο με τρίποντο, πριν ο Νάναλι πάει στην γραμμή των βολών με 10” να απομένουν, για να γράψει το 72-69.

Φυσικά η μπάλα πήγε πάλι στα χέρια του Τζέιμς, ο οποίος με ένα σουτ από τα 8 μέτρα έκανε το 72-72, με 3” για τη λήξη! O Πάντερ ήταν άστοχος και έτσι το ματς πήγε στην παράταση…

Άντεξε και κέρδισε η Παρτίζαν

Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δύο ομάδες στο έξτρα πεντάλεπο, με τον Πάντερ να παίρνει… μπροστά και να σκοράρει επτά σερί για την Παρτίζαν. Με το δικό του σόου οι Σέρβοι πήραν προβάδισμα τεσσάρων πόντων, 80-76. Με 2/2 βολές του Μοτιεγιούνας η διαφορά έπεσε στους δύο, με 2:36 για το τέλος.

Η Μονακό έβγαλε αντίδραση και από το 82-78 που ήταν πίσω, το… γύρισε και προηγήθηκε 83-82, πριν ο Ντοζίερ δώσει εκ νέου προβάδισμα για τους γηπεδούχους 84-83, στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Ο Μοτιεγιούνας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 85-85 με 20” για το τέλος, όμως ήταν άστοχος. Ακολούθησε αδιαθλητικό φάουλ του ίδιου, που ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για την Παρτίζαν!

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 32-35, 51-51, 72-72, 89-85

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags