Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Παράνοια με Χεζόνια! Ζήτησε "συγνώμη" από τον κόσμο του ΠΑΟ - Η χειρονομία που έβγαλε... μεγάλη είδηση (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-12-07 23:19:00

Παράνοια με Χεζόνια! Ζήτησε "συγνώμη" από τον κόσμο του ΠΑΟ - Η χειρονομία που έβγαλε... μεγάλη είδηση (Vid)

Sportdog Team

Οι σχέσεις αγάπης του Κροάτη και του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι γνωστές εδώ και χρόνια και μάλιστα φάνηκε για ακόμα μια φορά μετά το τέλος του αγώνα των Πρασίνων κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάριο Χεζόνια: Δεν είναι κρυφή η αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού και του Κροάτη, κάτι που φαίνεται κάθε φορά που ο παίκτης της Ρεάλ έρχεται στο ΟΑΚΑ, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης (7/12).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάριο Χεζόνια κατευθύνθηκε προς το μέρος που βρίσκονται οι οργανωμένοι των Πράσινων, όπου γνώρισε την αποθέωση, με τον ίδιο να μάλιστα να δείχνει την καρδιά του και να κάνει ένα νόημα πως οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν στο μέλλον.

Απλά, να υπενθυμίσουμε πως το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. ενώ ιδιαίτερη ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, όταν σκόραρε και σήκωσε το χέρι ζητώντας συγνώμη όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags