Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δώρο" 4 εκατομμυρίων Μαρινάκη σε Καρβαλιάλ - "Box to box με τρεξίματα και τελειώματα" - Μεταγραφή Άλβες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 10:00:00

"Δώρο" 4 εκατομμυρίων Μαρινάκη σε Καρβαλιάλ - "Box to box με τρεξίματα και τελειώματα" - Μεταγραφή Άλβες!

Sportdog Team
"Δώρο" 4 εκατομμυρίων Μαρινάκη σε Καρβαλιάλ - "Box to box με τρεξίματα και τελειώματα" - Μεταγραφή Άλβες!

Η πρώτη κίνηση στο Λιμάνι στην εποχή του Πορτογάλου. Οι Πειραιώτες άλλαξαν προπονητή, Τεχνικό Διευθυντή και τώρα προχωρούν και στις αλλαγές στο ρόστερ. Ποιος είναι ο παίκτης που εξετάζουν σοβαρά, οι δυσκολίες στην περίπτωσή του και η... έξτρα βοήθεια.

Μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Αντόνιο Κορδόν που φεύγει σιγά – σιγά αθόρυβα (για να βρεθεί επικεφαλής στην πυραμίδα Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ- Ρίο Άβε) και τον Πέδρο Άλβες να έρχεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην ομάδα δεν υπάρχει συνέχεια.

Γιατί οι Πειραιώτες είναι μεγάλο καράβι και, σαφώς, υπάρχει ρυθμός στην ομάδα, δεν χάνεται η γη κάτω από τα πόδια κανενός όταν αλλάζει κάτι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σαφώς, σαφέστατα, ο Κορδόν αφήνει λίστα με συγκεκριμένα ονόματα στην πλατεία Αλεξάνδρας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου - Τη λίστα που έφτιαχνε τόσο καιρό και θα επεδίωκε ο ίδιος να την εκμεταλλευτεί, αν δεν προχωρούσε η συμφωνία με τη Ρίο Άβε.

Πέρα από τη λίστα, άλλωστε, ο Κορδόν θα αφήσει στον Ολυμπιακό και τον Ιγνάσιο Ναβάρο, βοηθό του στην ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα. Κάπως έτσι έχει προκύψει το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον τού Ολυμπιακού που ξαναζεστάθηκε για τον Μιγκέλ Κρέσπο - Τον 26χρονο χαφ που ανήκει στη Φενέρ, έχει πορτογαλικό και γαλλικό διαβατήριο, είναι κυρίως εξάρι και οκτάρι και ο οποίος ίσως αποτελέσει και το πρώτο… δώρο στον Κάρλος Καρβαλιάλ!

Αυτός είναι ο Κρέσπο - Συμβόλαιο μέχρι το 2025 - Market value στα 10 εκατ. ευρώ

Οι Πειραιώτες είχαν στη λίστα τους τον παίκτη και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα του. Ίσως για αυτό να θέλουν να επανέλθουν τώρα, με τον νέο τεχνικό διευθυντή στην ομάδα. 

Ο Κρέσπο είχε θητεία σε Μπράγκα και Εστορίλ πριν φύγει για τη Φενέρ, με transfer fee στο 1,5 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει στους Τούρκους η πρώην ομάδα του Άλβες, με το market value τού παίκτη να εκτοξεύεται στη συνέχεια στα 10 εκατ. ευρώ - Αν και τώρα έχει πέσει στα 6  εκατ. ευρώ.

Φέτος είναι στο ροτέισον της Φενέρ, με 12 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, βασικός στα ευρωπαϊκά ματς αλλά όχι στο πρωτάθλημα. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι τού 2025 και σε μια περίοδο που η Φενέρ κυνηγάει το πρωτάθλημα (ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Γαλατά!), μάλλον δύσκολα θα τον αφήσει να αποχωρήσει από το ρόστερ.

"Ποιοτικός, box to box, τελειώματα και τρεξίματα - 4 εκατ. ευρώ για να πουλήσει η Φενέρ - Θυμίζει Σέρτζιο Ολιβέιρα"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες που θα δώσουν νέα ώθηση στο ρεπορτάζ.

"Καλός παίκτης είναι, 8άρι, box to box, ποιοτικός, με τελειώματα και τρεξίματα, αλλά δεν είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Ρωτήσαμε πόσα χρήματα θα μπορούσε να ζητήσει η Φενέρ για τον δανεισμό του: "Θα μπορούσε να ζητήσει 4 εκατ., τον υπολογίζουν, παίζει,  έχει ρόλο. Δεν νομίζω ότι θα τον δώσει τον Γενάρη, καλοκαίρι θα φύγει αν είναι να φύγει".

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, και στο σουλούπι και αγωνιστικά. Δεν έχει τα στατικά του Ολιβέιρα βέβαια, αλλά είναι πλήρης".

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό;

"Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι μπορεί να είναι στο βασικό ροτέισον".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Καρβαλιάλ στου Ρέντη - Διορθώνει το "λάθος" Μαρτίνεθ - Δύο μεταγραφές και Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags