Facebook Pixel Euroleague: "Όργια" Μπελινέλι στη χώρα των Βάσκων και σπουδαίο διπλό για Βίρτους στο ματς με τη Μπασκόνια (Hls)
Μπάσκετ
| 2023-12-15 00:03:00

"Όργια" Μπελινέλι στη χώρα των Βάσκων και σπουδαίο διπλό για Βίρτους στο ματς με τη Μπασκόνια (Hls)

Sportdog Team

Η Βίρτους πέρασε και από την έδρα της Μπασκόνια σε ένα πολύ ποιοτικό και σκληρό παιχνίδι που τελικά οι Ιταλοί όχι απλά κέρδισαν αλλά πήραν και σημαντική διαφορά (81-91).
 

Euroleague: Η Βίρτους πέρασε και από την έδρα της Μπασκόνια σε ένα πολύ ποιοτικό και σκληρό παιχνίδι που τελικά οι Ιταλοί όχι απλά κέρδισαν αλλά πήραν και σημαντική διαφορά (81-91).

Ο Σενγκέλια ήταν και πάλι καταπληκτικός και αναδείχθηκε MVP του αγώνα, ο Μπελινέλι όμως ολοκλήρωσε το ματς με 27 πόντους και έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ πόντων μετά τους 26 που είχε βάλει τον Μάρτη με αντίπαλο την Ρεάλ.

Όταν λοιπόν κάτι πήγαινε στραβά για τους Ιταλούς είχαν την επίθεσή τους να… καθαρίζει αφού εκτός από τους προαναφερθέντες δύο, ο Κορντινιέ είχε 12 πόντους και όλοι οι υπόλοιποι έκαναν συνολικά μόλις 7 λάθη σε όλο το παιχνίδι. Στο τέλος η διαφορά των δέκα πόντων μάλλον αδικεί την προσπάθεια των Ισπανών που πάλεψαν το ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά δύο διαδοχικά τρίποντα από τον Μπελινέλι και τον Αμπάς στην εκπνοή διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Η Μπασκόνια έπεσε σε βραδιά που ο Χάουαρντ δεν ήταν πολύ καλά, ο ΜακΙντάιρ πλησίασε το τριπλ – νταμπλ με 10 πόντους, 13 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ο Μονέκε είχε 16 πόντους με 8 ριμπάουντ, ενώ ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έδειξε πλέον να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ιβάνοβιτς που τον χρησιμοποίησε 23 λεπτά και σκόραρε 11 πόντους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags