Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην αδύναμη Άλμπα, ο Ολυμπιακός στο τρίτο δεκάλεπτο ως όφειλε… κάλπασε και πήρα μία άνετη νίκη στο Βερολίνο.

Ο Γιώργος Συρίγος σχολιάζει την επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα να στηρίξει για ακόμα ένα ματς τον Λουκ Σίκα, για τον οποίο σημειώνει πως το «πείραμα απέτυχε, αφού ήταν ξεκάθαρα αρνητικό το αποτέλεσμα και ο παίκτης έμοιαζε σαν το… ψάρι έξω από τη γυάλα του. Όσο ήταν διακοσμητικός, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και πήρε τη νίκη».

Παράλληλα, εξηγεί το… μυστήριο με τον Φίλιπ Πετρούσεφ που δεν έπαιξε καθόλου με απόφαση του προπονητή και αναλύει γιατί ο κόουτς τον άφησε στον πάγκο.

Θυμίζουμε, ότι Σέρβος μετά το άκρως θετικό του ντεμπούτο στη Stoiximan Basket League και τα 11:30′ συμμετοχής κατά μέσο όρο στις 3 προηγούμενες παρουσίες, δεν πάτησε καθόλου το παρκέ στο Βερολίνο, διεγείροντας ερωτήματα. Αυτά ήρθε να τα… σβήσει μια και καλή ο βοηθός του Μπαρτζώκα, Γιώργος Βοζίκας, ο οποίος παραδέχθηκε πως ο Σέρβος δευτεραθλητής κόσμου δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου μετά από “απόφαση προπονητή”.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση Αγγελόπουλων για τον MVP του Ολυμπιακού - Γι’ αυτό δεν έβαλε καθόλου τους Πετρούσεφ-Μπραζντέικις!