Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν έχει… ταβάνι ο ΠΑΟ, θέλει τρεις τίτλους ο Αταμάν - Πού να… γυρίσει και ο Σλούκας - "Έπνιξε" τον Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2024-01-11 23:42:00

Δεν έχει… ταβάνι ο ΠΑΟ, θέλει τρεις τίτλους ο Αταμάν - Πού να… γυρίσει και ο Σλούκας - "Έπνιξε" τον Τζέιμς!

του Pick n' Scroll

Ο κυρίαρχος Λεσόρ και η νέα μαγική εμφάνιση του Ναν στο ΟΑΚΑ, που πλέον κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μην ονειρεύεται μόνο το Final Four στο Βερολίνο, αλλά και την κούπα. Οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικοί, έκαναν το 2/2 στη διαβολοεβδομάδα και πλέον περιμένουν τις επιστροφές για να είναι γεμάτοι σε όλες τις θέσεις.

Ο πολύς κόσμος περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι κουρασμένος με τη Μονακό και θα συναντούσε μεγάλες δυσκολίες. Μόνο κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως, το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έπαιξαν σαν να μην είχαν παίξει κάνα μήνα και ισοπέδωσαν την ομάδα του Μάικ Τζέιμς, κάτι, που δείχνει ξεκάθαρα το τελικό 88-63.

Ξεκίνησαν την προσπάθειά τους από την άμυνα και είναι χαρακτηριστικό ότι άφησαν άποντο τον Τζέιμς στο πρώτο μέρος. Γενικώς η ομάδα του Αταμάν «έπνιξε» την αντίπαλό της και αξιοποίησε στο έπακρο ότι αυτή δεν είχε ούτε Οκόμπο, ούτε Λόιντ. Ο πιτσιρικάς Στραζέλ ήταν φιλότιμος, ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ Κέμπα Ουόκερ δεν ακούμπησε, οπότε δεν υπήρχε τύχη για τους Μονεγάσκους. 

Την ίδια ώρα ο Κέντρικ Ναν έκανε ένα ακόμη μαγικό παιχνίδι, ενώ ίσως το καλύτερό του παιχνίδι στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε ο Ματίας Λεζόρ. Ο Γάλλος σέντερ κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια και έκανε την διαφορά με 23 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Ο Μήτογλου ήταν από τους διακριθέντες επίσης, κάνοντας πολλή δουλειά στο πρώτο μέρος, οπότε και μπήκαν οι βάσεις για την εύκολη νίκη.

Ετσι ολοκληρώθηκε για τον εξάστερο μία δύσκολη διαβολοβδομάδα με δύο επιτυχίες. Και πλέον δεν έχει ταβάνι στα όνειρά του και δίκαια αφού όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερος γίνεται.

Και μάλιστα χωρίς τον Βιλντόζα, χωρίς τον Παπαπέτρου και με τον Σλούκα να μην είναι στα καλύτερά του μετά τον τραυματισμό του. Που να έπαιζαν και όλοι δηλαδή τι θα γινόταν.

Ο κόσμος πετάει πλέον στα σύννεφα και αυτό, που θέλει πλέον δεν είναι απλώς το φάιναλ-φορ, αλλά και η κούπα. Δεν θα αργήσει, λοιπόν, να γράφεται στο διαδίκτυο αυτό, που γραφόταν τα παλιότερα χρόνια για ράψιμο του έβδομου. Μόνο, που τώρα υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες, αφού ο Παναθηναϊκός έχει πάρει φωτιά και δεν φαίνεται να έχει σταματημό.

Σε λίγες μέρες θα επιστρέψει και ο Παπαπέτρου και ο Αταμάν θα έχει πλέον σχεδόν όλα του τα όπλα σε μία τελική ευθεία, όπου θέλει να πάρει και τους τρεις τίτλους απέναντι σε έναν Ολυμπιακό, που ακόμη ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάρτηση - ’’αίνιγμα’’ Τζέιμς μετά το διασυρμό - ’’Μας κλώτσησαν, θα είχαμε χάσει κι αν...’’ (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags