Facebook Pixel Euroleague: Σαρωτική Μπαρτσελόνα - Νίκησε άνετα την Ζαλγκιρις, με σούπερ Μπριθουέλα και ανέβηκε στη 2η θέση (Hls)
Μπάσκετ
| 2024-01-12 23:45:00

Σαρωτική Μπαρτσελόνα - Νίκησε άνετα την Ζαλγκιρις, με σούπερ Μπριθουέλα και ανέβηκε στη 2η θέση (Hls)

Sportdog Team

Εντυπωσιακά συνεχίζουν οι Μπλαουγκράνα καθώς νίκησαν με 91-73 τη Ζαλγκίρις, στη Βαρκελώνη, με τους Μπριθουέλα, Πάρκερ να είναι καθοριστικοί και παράλληλα έκαναν το 4/4 στις δύο Διαβολοβδομάδες της νέας χρονιάς, κάτι που τους ανεβάζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Euroleague.

Euroleague: Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε κόντρα στη Ζάλγκιρις (91-73) την τέταρτη σερί νίκη της στην Euroleague και έμεινε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία.

Με εξαιρετική εμφάνιση επιθετικά η Μπαρτσελόνα έκαμψε την αντίσταση της Ζάλγκιρις στο «Παλάου Μπαλουγκράνα» και έφτασε τις 15 νίκες σε 21 παιχνίδια στην εφετινή Euroleague.

Από την άλλη, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη μεγάλη της νίκη στη Βαλένθια, επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και παρέμεινε στην 16η θέση της βαθμολογίας με 7 νίκες και 14 ήττες.

Το ματς 

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», πέτυχε πάνω από 25 πόντους για δεύτερο σερί παιχνίδι και έδειξε να ελέγχει το ρυθμό. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ζάλγκιρις έβγαλε αντίδραση, βελτιώθηκε επιθετικά και κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ στη λήξη του ημιχρόνου (37-44). 

Η εξαιρετική επιθετική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας 47 πόντους δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, η οποία φάνηκε πως απλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό των γηπεδούχων. 

Με τη νίκη της αυτή οι «Μπλαουγκράνα» έφτασαν τις 15 σε 21 αγωνιστικές και πλέον βρίσκονται μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία της Euroleague, πίσω μόνο από την «αιώνια» αντίπαλό τους, τη Ρεάλ. 

Από την άλλη, η Ζάλγκιρις επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα μετά τη μεγάλη της νίκη στην έδρα της Βαλένθια και παραμένει 16η στη βαθμολογία με 7 νίκες και 14 ήττες. 

Κορυφαίος του αγώνα για τη Μπαρτσελόνα ο Μπριθουέλα με 24 πόντους και 10 στα 14 σουτ εντός πεδιάς. Άξιος συμπαραστάτης του ο Τζάμπαρι Πάρκερ με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 26-12, 18-25, 24-20, 23-16.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλακώθηκε" με τον κόουτς, τον κλέβει ο Ολυμπιακός - Στόπερ 20 εκατ. - Box to box χαφ… διώχνει τον Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags