Euroleague:  Η Παρτίζαν ανέτρεψε διαφορά 24 πόντων στο δεύτερο δεκάλεπτο, χάριν στην άμυνα της και τους εξαιρετικούς Νάναλι και Ντόζιερ στην επίθεση.

Ο άριστος πρόλογος της Μακάμπι στην Stark Arena, κατέληξε σε ευχάριστο…επίλογο της Παρτίζαν για την 21η αγωνιστική της Εuroleague και την 11η νίκη της σερβικής ομάδας με 88-79, ισοβαθμώντας με Μονακό και Ολυμπιακό. Η ανατροπή του σκορ από το μείον 16 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν “διαφήμιση” του μπάσκετ, με την Παρτίζαν να βελτιώνει κατακόρυφα την άμυνα της και στην πείθεση ο Τζέιμς Νάναλι και ο Πέρι Ντόζιερ να σκοράρουν 43 πόντους και παρά την αποβολή του Νανάλι με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ (9′ 42” πριν την λήξη του αγώνα), καλύψθηκε και ο “άφαντος” επιθετικά Πάντερ.

Χάρμα ιδέσθαι η Μακάμπι, «άφαντη η Παρτίζαν

Χωρί να έχει διψήφιο σκόρερ, στο πρώτο ημίχρονο, η Μακάμπι ήταν εξαιρετική στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα και ειδικά στην πρώτη περίοδο, «σάρωσε» τους γηπεδούχους σε άμυνα και επίθεση. Η Μακάμπι προηγήθηκε με 0-16 μέχρι το 4’18” πριν από την ολοκλήρωση του δεκαλέπτου και το τρίποντο του Καπόκλο. Τα επιθετικά ριμπάουντ (6) και τα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα και τρίποντα, αύξησαν την διαφορά του σκορ μέχρι τους 24 πόντους (13-37).

Δεκάλεπτα: 11-27, 36-52, 67-67, 88-79

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλακώθηκε" με τον κόουτς, τον κλέβει ο Ολυμπιακός - Στόπερ 20 εκατ. - Box to box χαφ… διώχνει τον Καμαρά!