Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βουίζει η πιάτσα" για πρώην NBAer στον ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Αταμάν - Τα δύο πιο σημαντικά ματς της σεζόν
Μπάσκετ
| 2024-01-17 18:27:00

"Βουίζει η πιάτσα" για πρώην NBAer στον ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Αταμάν - Τα δύο πιο σημαντικά ματς της σεζόν

του Pick n' Scroll
"Βουίζει η πιάτσα" για πρώην NBAer στον ΠΑΟ - Αποφασίζει ο Αταμάν - Τα δύο πιο σημαντικά ματς της σεζόν

Το "δώρο" Γιαννακόπουλου και η νέα εποχή στο Τριφύλλι. Οι πληροφορίες για την τελευταία προσθήκη στον Παναθηναϊκό, γιατί τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν θα κρίνουν πάρα πολλά και τι λείπει ακόμα από το ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε όλα τα επίπεδα. Και κάθε μέρα, που περνάει, αναζητάει και τα ολοένα και καλύτερα. Αυτό, που έχει στο μυαλό του τώρα είναι το παιχνίδι της Παρασκευής με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και εκείνο της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, αμφότερα στο ΟΑΚΑ. Αν η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κάνει το «2 στα 2» θα έχει πραγματοποιήσει ίσως τις σημαντικότερες νίκες της χρονιάς, τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες.

Με νίκη επί της Παρτίζαν, κάνει καλό βήμα για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας. Με νίκη επί του Ολυμπιακού αγκαλιάζει το πλεονέκτημα της έδρας στην Α1, αφού έχει κερδίσει ήδη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο κόσμος της ομάδας είναι τρελαμένος, ήδη έκανε σολντ-άουτ με την Παρτίζαν, θα ακολουθήσει και αυτό με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» έχουν περάσει σε άλλη εποχή και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεγαλουργεί σε όλα τα επίπεδα, ο Εργκίν Αταμάν κάνει πολύ καλά την δουλειά του, οι παίκτες ομοίως, ο κόσμος είναι και πάλι πολύ κοντά.

Τα προβλήματα, που βγαίνουν κάθε τόσο δεν είναι ικανά να χαλάσουν τις ισορροπίες. Είναι στα πιτς ο Βιλντόζα, οι υπόλοιποι καλύπτουν εύκολα το κενό του. Υπήρχε πρόβλημα τόσο καιρό με τον Χουάντσο; Ο Μήτογλου έπαιζε και για τον Ισπανό.

Αυτό, που μένει να φανεί είναι αν ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή πριν λήξει η προθεσμία της Ευρωλίγκας. Αν θα πάρει, δηλαδή, έναν ακόμη ψηλό. Γράφεται συνεχώς το όνομα του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Μόουζες Ράιτ, που παίζει πλέον στην Τουρκία, αλλά οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει κάτι ακόμη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουν όχι με τον Ράιτ, αλλά γενικά. Εχουν χρόνο μπροστά τους μέχρι τις αρχές Φλεβάρη και τις επόμενες μέρες θα πάρουν την τελική τους απόφαση για το αν θα αποκτήσουν έναν ακόμη σέντερ ή όχι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags