Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Αποθέωσε Μιλουτίνοφ και έριξε... μπηχτή ο Μπαρτζώκας - "Δεν πιστεύω ότι αμφιβάλλει κανείς ότι έχουμε σοβαρή ομάδα"
Μπάσκετ
| 2024-01-18 23:37:00

Αποθέωσε Μιλουτίνοφ και έριξε... μπηχτή ο Μπαρτζώκας - "Δεν πιστεύω ότι αμφιβάλλει κανείς ότι έχουμε σοβαρή ομάδα"

Sportdog Team
Αποθέωσε Μιλουτίνοφ και έριξε... μπηχτή ο Μπαρτζώκας - "Δεν πιστεύω ότι αμφιβάλλει κανείς ότι έχουμε σοβαρή ομάδα"

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες εμφατικά κόντρα στην Μακάμπι και ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, αλλά και στην εμφάνιση του Σέρβου σέντερ.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Στην αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Μακάμπι, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός, που παράλληλα σχολίασε και την "μυθική" εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Μιλουτίνοφ καλύπτοντας το κενό του Φαλ.

Για το ματς: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο μετά από 2 ήττες στην Ισπανία. Έχουμε απουσίες που όλοι ξέρουν πόσο σημαντικές είναι για εμάς. Είχαμε ένα πρέπει σήμερα. Καλύψαμε την απουσία του Φαλ με τον Μιλουτίνοφ, που είχε 20 πόντους και 20 ριμπάουντ, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο στις μέρες μας».

Για το πρόσωπο που έδειξε ο Ολυμπιακός: «Δεν πιστεύω ότι κάποιος αμφιβάλλει ότι έχουμε μία σοβαρή ομάδα και αυτό θα το δείξουμε μέχρι το τέλος», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντά με μεταγραφή η ΑΕΚ μετά τον Άρη - Το πήρε απόφαση ο Μανωλάς - Δεξί μπακ και Δαρέλας στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags