Για σαφή υπεροχή του Παναθηναϊκού στην παρούσα φάση μίλησε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού.
«Δίκαια η νίκη του Παναθηναϊκού. Ήταν 40 λεπτά μπροστά στο σκορ, είναι σε αυτή τη φάση ανώτερος, με παίκτες σε τρομερή φόρμα, όπως ο Γκραντ, ο Ναν και ο Γκριγκόνις. Ουσιαστικά εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και μπορεί να είναι πιο χαλαρός στο πρωτάθλημα», ανέφερε.
Όσο για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, είπε: «Αν δεν ήταν το ντέρμπι χθες, δεν θα έπαιζε. Είναι οριακό αν θα προλάβει το ματς με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας την επόμενη Παρασκευή. Χάνει σίγουρα τη Μακάμπι και την Αρμάνι. Η απουσία του φάνηκε στο κομμάτι της δημιουργίας».
Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παίκτη ο Παναθηναϊκός είπε πως «… ο Αταμάν δεν θέλει να χαλάσει τη χημεία και δεν το βλέπω πολύ πιθανό, χωρίς να έχει αποκλειστεί τελείως».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καθάρισε" τον Ολυμπιακό και ο Γιαννακόπουλος τον… χρυσώνει - Δεν γίνεται να τα έκανε όλα λάθος ο Γκος!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο