Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρίσκο από NBA για Ολυμπιακό με πρώην των Λέικερς - Αμερικανός 2.06μ.... παρακαλάει να παίξει στο ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2024-01-24 10:00:00

Ρίσκο από NBA για Ολυμπιακό με πρώην των Λέικερς - Αμερικανός 2.06μ.... παρακαλάει να παίξει στο ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
Ρίσκο από NBA για Ολυμπιακό με πρώην των Λέικερς - Αμερικανός 2.06μ.... παρακαλάει να παίξει στο ΣΕΦ!

 Αποφασίζει ο Μπαρτζώκας, δύο εύκολες περιπτώσεις. Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ... οδηγεί τους Πειραιώτες σε μεταγραφή και στο Λιμάνι εξετάζουν δύο πρώην, αλλά και παίκτες από την Αμερική

Ο Ολυμπιακός ήταν σε δύσκολη θέση, πλέον είναι σε ακόμη πιο δύσκολη, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και κυρίως τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Δευτέρας και σύμφωνα με την διάγνωση θα μείνει εκτός δράσης για πάνω από δύο μήνες. Κάτι, που κάνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πονοκεφαλιάζει σε τρομερό βαθμό, αφού έχει ήδη τεθεί νοκ-άουτ και ο Μουσταφά Φαλ. Με αποτέλεσμα να έχει πλέον για την θέση του σέντερ τον Φίλιπ Πετρούσεφ, που δεν είναι κλασικό «5άρι» και τον Λουκ Σίκμα, που είναι «4άρι» και στο «5» μόνο στην άμυνα μπορεί να δώσει κάποια πράγματα.

Ετσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για να βρει έναν παίκτη, προκειμένου να καλύψει τα κενά. Από την Ευρωλίγκα δεν μπορεί να πάρει, γιατί αν πάρει, αυτός ο παίκτης δεν θα μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Επομένως κοιτάει αλλού και ήδη του έχουν προταθεί αρκετές περιπτώσεις. Ο παλιός του παίκτης, Κεμ Μπιρτς, είναι μία από αυτές, ενώ ελεύθερος παραμένει και ο επίσης πρώην «ερυθρόλευκος», Ταρίκ Μπλακ (2.06μ).

Στο ΝΒΑ είναι που υπάρχουν οι καλύτερες επιλογές αλλά είναι και παίκτες, που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη. Κάτι, που εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο. Όπως είναι ο Γουέιν Γκέιμπριελ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει παίξει στους Λέικερς, στο πλευρό του ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο είναι επίσης ένας παίκτης, που μπορεί να κάνει την δουλειά στον Μπαρτζώκα. Είναι, όμως, άγνωστο αν ο έμπειρος παίκτης του ΝΒΑ θα θελήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Επί πολλά χρόνια παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ ουσιαστικά ξεκίνησε την πορεία του από την Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρεάλ, αλλά σκέφτεται την φροντ-λάιν του και λογικά μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας αναμένεται να έχει επιλέξει ψηλό μήπως και λύσει ορισμένα από τα πολλά προβλήματά του.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Αν είχαν Σλούκα, θα κέρδιζαν - Να ζητήσει συγγνώμη ο Παπαγιάννης" - Αποκάλυψη για Τζέιμς και Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags