Facebook Pixel Γιαννακόπουλος: ’’Αν είχαν Σλούκα, θα κέρδιζαν - Να ζητήσει συγγνώμη ο Παπαγιάννης" - Αποκάλυψη για Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2024-01-23 22:17:00

Γιαννακόπουλος: ’’Αν είχαν Σλούκα, θα κέρδιζαν - Να ζητήσει συγγνώμη ο Παπαγιάννης" - Αποκάλυψη για Τζέιμς!

Sportdog Team
Γιαννακόπουλος: ’’Αν είχαν Σλούκα, θα κέρδιζαν - Να ζητήσει συγγνώμη ο Παπαγιάννης" - Αποκάλυψη για Τζέιμς!

Για όλους και για όλα μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε νέα παρέμβαση που έκανε.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε τον Ολυμπιακό, όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει την οργή του για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ''ξαναχτύπησε'' και μίλησε για όλους και για όλα. Για τον Βασίλη Σπανούλη, τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ, το ΟΑΚΑ, τον Κώστα Σλούκα και τόνισε πως περιμένει μια συγγνώμη από τον Παπαγιάννη!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν γίνεται να ηρεμήσω από χθες. Να σου λένε ότι σταθήκανε και στο ύψος τους. Δεν παίζαμε με τα Σούρμενα, με τον Ολυμπιακό παίζαμε, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τρία λεπτά να έπαιζαν… Πάρα πολύ καλή ομάδα έχει, ασχέτως αν κάπως φέτος έχουν αποδομηθεί.

Ο Ναν μακάρι να μείνει στον Παναθηναϊκό. Λένε πως το ΟΑΚΑ μπορεί να πάρει άλλες 2.000 θέσεις, να πάμε στις 20.500. Πολύ πιθανό να πάει ο Μάικ Τζέιμς στον Ολυμπιακό. Τον Φατίχ Τερίμ δεν τον ξέρω, δεν βλέπω μπάλα, αρνούμαι.

Δύσκολα θα πάει 7η η Μπαρτσελόνα, εγώ δεν θέλω τη Ρεάλ και την Παρτιζάν στη διασταύρωση. Ας παίξουμε στο Final Four. Ούτε τον Ολυμπιακό θα ήθελα. Πιστεύω θα πάμε στο Final 4. Όλες καλές ομάδες είναι προφανέστατα. Και η Φενέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο Αταμάν, τον παίρνει ο Μπαρτζώκας - Σίκμα και συμβόλαιο 1 μήνα μετά το διπλό ΣΟΚ με Μιλουτίνοφ!

Αν είχαμε τον Σλούκα, τρεις φορές που πήγαμε στο +12 δεν θα είχε γυρίσει, γιατί ξέρει να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Αν τον είχε ο Ολυμπιακός, θα είχε κερδίσει. Ο καθένας κρίνεται και εκφράζει ό,τι θέλει. Τον Σπανούλη τον εκτιμάω πάρα πολύ, ασχέτως το πώς έφυγε από τον Παναθηναϊκό. Θα πάει Ιτούδης ή Σπανούλης, δεν ξέρω (σ.σ στον Ολυμπιακό).

Θα ήθελα να βγει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη ο Παπαγιάννης, είχε υπογράψει πολύ νωρίς στη Φενερμπαχτσέ. Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν φέτος. Είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος τα βλέπει. Κάθε εμπόδιο για καλό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags