Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κίνδυνος για τον ΠΑΟ αν έρθει μεταγραφή - Αλλάζει το πλάνο Αταμάν και... Μήτογλου ο Παπαπέτρου"
Μπάσκετ
| 2024-01-24 20:22:00

"Κίνδυνος για τον ΠΑΟ αν έρθει μεταγραφή - Αλλάζει το πλάνο Αταμάν και... Μήτογλου ο Παπαπέτρου"

του Γιώργου Κτενά

Το ένστικτο επιβίωσης του Ολυμπιακού και τα πλέι οφ που ενδέχεται να είναι διαφορετικά. Τι συνέβη στο ΟΑΚΑ και γιατί μία προσθήκη ακόμα μπορεί να μπερδέψει τους Πράσινους; Όλες οι απαντήσεις στο Sportdog.gr

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα σχολίασε μέσω του sportdog ο Τζίμης Κουστένης με αφορμή τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της Basket League.

Ο βοηθός τού Ρικ Πιτίνο στην άκρη τού πάγκου των Πράσινων, το διάστημα που ο Αμερικανός τεχνικός είχε έρθει στην Ελλάδα, έκανε μια ακτινογραφία τού ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στο ρολαρισμα του Τριφυλλιού τον τελευταίο 1,5 μήνα, αλλά και στις λύσεις που θα έχει στα χέρια του ο Αταμάν για τη θέση κάτω από τη ρακέτα.

"Έλεγχο στο ντέρμπι για 35,5 λεπτά ο Παναθηναϊκός - Το ένστικτο της επιβίωσης ο Ολυμπιακός - Μεγάλα παιχνίδια στα πλέι οφ"

"Έγινε παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι για 35,5 λεπτά ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, είχαν πάντοτε τρόπους για να απαντήσουν σε ο,τι τους έβαζε ο Ολυμπιακός ως ερώτημα - Με τον Μιλουτίνοφ, αρχικά, και με τον Πετρούσεφ στη συνέχεια. Ίσως κάποια στιγμή, σε κάποιες αλλαγές, έχασαν τον προσωπικό τους αντίπαλο και επέστρεψαν ευκολα καλαθια με Πίτερς και Γκος, καθώς στις αλλαγές φάνηκε να μπερδεύεται λίγο ο Παναθηναϊκός", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Τ. Κουστένης.

Πώς σχολιάζετε το φινάλε του ντέρμπι;

"Στο τελευταιο 5λεπτο μπήκε το ένστικτο της επιβίωσης. Ο Ολυμπιακός πήγε σε χαμηλό σχήμα, έπαιξε με αλλαγές και όχι ζώνη, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να γίνει στατικός στην επίθεση. Με το ένστικτο της επιβίωσης ο Ολυμπιακός βρήκε καλάθια και μεγάλα σουτ, από τον Γκος, τον Πίτερς και το παιχνίδι πήγε στο ένα σουτ. Αν είχε βάλει γκολ-φάουλ ο Γκος στο τέλος, μπορεί να είχαμε διαφορετική εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός για 35,5 λεπτα ήταν αφεντικό του αγώνα, αλλά και ο Ολυμπιακός έδειξε ότι στη σειρά των πλέιφ θα έχουμε μεγάλα παιχνίδια".

 

"Αυτό έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό - Κίνδυνος αν έρθει ψηλός - 5άρι και ο Μήτογλου"

Τι έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα;

"Ο Παναθηναϊκός αυτό τον καιρό, τον τελευταίο 1,5 μήνα δηλαδή, βρίσκεται σε καλή φόρμα, έχει εξαιρετικό ρυθμό και στην Ευρωλίγκα αλλά και στην Ελλάδα. Κάνει νίκες, παίζει καλό μπάσκετ, οι παίκτες καταλαβαινουν ο ενας το παιχνίδι του άλλου".

Ενίσχυση στη θέση 5;

"Αν θεωρήσουμε ότι ο Μπαλτσερόφσκι δεν έχει ανταποκριθεί, θα μπορούσε να πούμε ότι ίσως χρειάζεται παίκτη για ενίσχυση στη ρακέτα. Αλλά εμπεριέχει κίνδυνο να χάσει τη συνοχή του με ένα νέο πρόσωπο. Η γνώμη μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός, όπως είναι τώρα, μπορεί να συνεχίσει. Υπάρχει και ο Αντετοκούνμπο, άλλωστε, που δείχνει ότι είναι εκεί όποτε χρειαστεί".

Μπορεί να βρει λύσεις από αλλού;

"Επέστρεψε ο Παπαπέτρου, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί ο Μήτογλου στη θέση 5".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Τον Μπαρτζώκα θα τον ζήλευε κι ο... Mr. Bean - Πόσο καραγκιόζηδες είστε στην ΕΟΚ" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags