Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η προσοχή του Αταμάν στο... καλύτερο δίδυμο γκαρντ της Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-25 16:33:00

Η προσοχή του Αταμάν στο... καλύτερο δίδυμο γκαρντ της Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο ουδέτερο Βελιγράδι από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Όταν ο Εργκίν Αταμάν καθοδηγούσε την Αναντολού Εφές είχε μακράν στο ρόστερ του το καλύτερο δίδυμο γκαρντ στην διοργάνωση με τους Βασίλιε Μίσιτς και Σέιν Λάρκιν.

Μόλις, ο Σέρβος άσος αποχώρησε από την τουρκική ομάδα για το NBA, τα... ηνία πήγαν στο εξαιρετικό δίδυμο της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τους Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπόλντγουιν. Μπορεί οι δύο τους να μην έχουν παίξει σε αρκετές φορές φέτος μαζί λόγω τραυματισμών, αλλά συνθέτουν μια «καυτή» δυάδα.

Το double double του Λορέντζο Μπράουν στο ΟΑΚΑ

Στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν απουσίασε, αλλά οι Ισραηλινοί έφυγαν με το διπλό επικρατώντας με 81-86 και οι πράσινοι εκτός από τη νίκη απόψε θα θέλουν να πάρουν και τη διαφορά. Στην αναμέτρηση της 20ης Οκτωβρίου 2023 ο νατουραλιζέ Ισπανός γκαρντ αγωνίστηκε για 36:28 λεπτά και πέτυχε 12 πόντους (3/6 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 3/3 βολές) και έκανε double double με 12 ασίστ και 5 κλεψίματα.

Ο Λορέντζο Μπράουν επιστρέφει στη δράση απόψε και φέτος μέσο όρο 13.7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 1.2 κλεψίματα.

Από την άλλη, ο παρτενέρ του, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν προέρχεται από... κακό ματς με τον Παναθηναϊκό και την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 15.3 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.1 κλέψιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσάφι" από Γιαννακόπουλο: "Διπλάσια προσφορά από Ρεάλ σε Ταβάρες, 2 εκατ. σε Χεζόνια - Φεύγει ο Μούσα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags