Παναθηναϊκός: Για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι μίλησε ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σημειώνοντας ότι η νίκη θα ήταν εκτός... λογικής με τις απουσίες στα γκαρντ που υπήρχαν.

«Πολύ κακοδαιμονία στον Παναθηναϊκό, ρε παιδί μου. Έτυχαν όλα στην περιφέρεια και είχε μια πεντάδα κάποια στιγμή που ούτε σε προπόνηση δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί! Θα χρειαζόταν κάτι… υπερφυσικό, παρά φύσιν, για να πάρει το χθεσινό ματς. Είναι και λίγο μαγική εικόνα το σκορ στο τέλος. Είναι μια ήττα που στερεί από τον Παναθηναϊκό την ισοβαθμία από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει τρία ματς μέχρι να έρθει η διακοπή που είναι τελικοί, για να πάει ήρεμος και ότι θα έχει το αβαντάζ έδρας. Συνεχίζει, πρέπει να δει τα προβλήματα και πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες», είπε σχετικά.

Παράλληλα ανέφερε ότι ότι το μεγάλο κέρδος των Πρασίνων ήταν οι Αντετοκούνμπο και Καλαϊτζάκης, με τον δεύτερο να κάνει «βραδιά καριέρας και να ανδρώνεται κατά κάποιον τρόπο», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ενώ στάθηκε στην -μια ακόμα- πολύ καλή εμφάνιση του Γκραντ, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι ο Λεσόρ ήταν αρνητικότατος, όπως και ο Γκριγκόνις, ενώ και ότι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τίποτα ξανά από τον Χουάντσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε τσαμπουκά στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός, απάντησαν οι... τελειωμένοι - Έφερε "δυναμίτη" ο Μπαρτζώκας!