Facebook Pixel Euroleague: Με "ατσάλινη" άμυνα η Βαλένθια πήρε τον ισπανικό εμφύλιο (Highlights)
Μπάσκετ
| 2024-01-26 23:35:00

Με "ατσάλινη" άμυνα η Βαλένθια πήρε τον ισπανικό εμφύλιο (Highlights)

Sportdog Team

Η Βαλένθια πέτυχε 77 πόντους, αλλά κυρίως κράτησε τη Μπασκόνια στους 62 και πανηγύρισε ένα σπουδαίο αλλά και κρίσιμο διπλό.

Η Βαλένθια αναδείχθηκε νικήτρια του ισπανικού «εμφυλίου» της 23ης αγωνιστικής στη Euroleague, σημειώνοντας στη Βιτόρια το τέταρτο εφετινό «διπλό» της. 

Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 77-62 της Μπασκόνια, πιάνοντας τους Βάσκους στην κατάταξη με ρεκόρ 12-11 και καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας τους (14π.) από την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πρώτο γύρο, όπερ σημαίνει ότι έχουν το... πάνω χέρι στην ισοβαθμία. 

Η Βαλένθια έπιασε αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο από το... λαιμό την Μπασκόνια και με διάρκεια στο κομμάτι της παραγωγικότητας εξασφάλισε στο 20΄ ένα μαξιλαράκι ασφαλείας 16 πόντων (29-45), το οποίο ήταν αρκετό για να την οδηγήσει στο θρίαμβο. 

Πρώτος σκόρερ των νικητών Μπράντον Ντέιβις με 19 πόντους, ενώ από τους Βάσκους ο Τσίμα Μονέκε με 16 ήταν απελπιστικά μόνος για να κάνει τη διαφορά...

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 29-45, 48-58, 62-77

Δείτε την στατιστική της αναμέτρησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζέιμς και Οκόμπο "καθάρισαν" για τη Μονακό σε ματς θρίλερ - Μοιραίος ο Μπομπουά στην εκπνοή (Highlights)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags