Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Διαστημικός" Κάνααν... έτριβαν τα μάτια τους με Ράιτ - Κίνδυνος για Ολυμπιακό να χάσει κορυφαίο όνομα!
Μπάσκετ
| 2024-01-30 23:48:00

"Διαστημικός" Κάνααν... έτριβαν τα μάτια τους με Ράιτ - Κίνδυνος για Ολυμπιακό να χάσει κορυφαίο όνομα!

του Pick n' Scroll

Το εντυπωσιακό ντεμπούτο του "Μωυσή", το κάκιστο πρώτο ημίχρονο και η αντίδραση στο δεύτερο που έφερε την εύκολη νίκη και αμέτρητα ρεκόρ για τον Αμερικανό γκαρντ. Ποιο είναι όμως το... καυτό θέμα για τους Αγγελόπουλους;

Ο Ολυμπιακός τρόμαξε τον κόσμο του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έκανε αυτά, που έπρεπε και έτσι πήρε εύκολα τη νίκη απέναντι στην Αλμπα. Ετσι έκανε ένα ακόμη βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, ενώ συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες για το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν εκείνος, που έκανε την διαφορά πριν από λίγο στο Φαληρικό Στάδιο, πραγματοποιώντας διαστημική εμφάνιση. Ο 33χρονος γκαρντ έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι, έκανε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και με 31 πόντους και 9 τρίποντα ήταν εκείνος, που ζέστανε το ΣΕΦ και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί των Γερμανών. Ο Κάνααν κάνει πολύ καλή χρονιά και είναι σαφώς μέσα στους καλύτερους σούτινγκ γκαρντ της Ευρωλίγκας. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και είναι ένα από τα καυτά θέματα, που θα έχουν να λύσουν οι νταμπλούχοι.

Και αν ο Κάνααν ζέστανε το ΣΕΦ, το ίδιο έκανε και ο Μόουζες Ράιτ. Ο νεαποκτηθείς πάουερ-φόργουορντ έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο και μάλιστα ενώ είχε κάνει δεν είχε κάνει μία προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έκανε θραύση στο επιθετικό κομμάτι με τους 15 πόντους, που πέτυχε, ενώ ήταν θετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο χρόνος θα δείξει το ταβάνι του, αλλά η αρχή του είναι εξαιρετική και μάλιστα στο σημείο, που τον χρειάζεται πολύ ο Ολυμπιακός, έχοντας Μιλουτίνοφ, Φαλ και Πετρούσεφ εκτός λόγω τραυματισμών.

Οι Πειραιώτες έχουν πλέον τρία εκτός έδρας παιχνίδια μπροστά τους στην Ευρωλίγκα καθώς και το φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου. Μέσα σε 30 μέρες δηλαδή κρίνονται αρκετά πράγματα για το μέλλον τους ή για την χρονιά τους αν προτιμάτε.

Το ελληνικό πρωτάθλημα θα κριθεί στο τέλος, αλλά τώρα υπάρχει το Κύπελλο, υπάρχει και το πλασάρισμα για την επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Υπάρχουν και τα σοβαρά προβλήματα των Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Ο κόσμος στηρίζει και όπως φώναξε πριν από λίγο στηρίζει μέχρι τέλους, τα χαμόγελα θα γίνουν πολύ περισσότερα αν η ομάδα τους μπορέσει και κατακτήσει και το Κύπελλο σε λίγες μέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί, όπου, πάντως, θα πάει αποφασισμένος και διψασμένος για τον πρώτο του τίτλο ο Παναθηναϊκός του Ναν και του Σλούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίγο να σπάσει το πινακάκι - Απίστευτο ξέσπασμα του έξαλλου Μπαρτζώκα με το ματς στο +13! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags