Facebook Pixel Αυτό ήταν που έφερε τη νίκη σύμφωνα με Μπαρτζώκα - Αποθέωσε τους παίκτες
Μπάσκετ
| 2024-02-02 00:14:00

Αυτό ήταν που έφερε τη νίκη σύμφωνα με Μπαρτζώκα - Αποθέωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Αυτό ήταν που έφερε τη νίκη σύμφωνα με Μπαρτζώκα - Αποθέωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας μετά τον αγώνα με την Μπάγερν στάθηκε στα σημεία που έφεραν τελικά τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν, ενώ αποθέωσε και τους παίκτες του για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπάγερν, έσωσε ο Έλληνας τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέροντας ότι το κλειδί για την επικράτηση ήταν η άμυνα στο δεύτερο μέρος, αλλά και το γεγονός ότι δεν έγινε κανένα λάθος σε αυτό το διάστημα.

«Το μυστικό της επιτυχίας είναι η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση από όλα τα παιδιά, καθώς σε αυτό το σημείο κάναμε προσεγμένες επιθέσεις, αποφεύγοντας τα λάθη και δίχως να δώσουμε πολλά δικαιώματα στους αντιπάλους μας.

Βέβαια, στα καθοριστικά σημεία μας βοήθησαν και τα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς έτσι μπορέσαμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ από το σημείο που προηγηθήκαμε. Παίξαμε πολύ καλά, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Είχαμε καλές τοποθετήσεις κι όλα τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ καλά.

Τώρα, περιμένουμε σιγά-σιγά να επιστρέψουν και οι τραυματίες μας, καθώς πρόκειται για πολύ σημαντικούς παίκτες που μας είναι απαραίτητοι για τη συνέχεια
», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση που "αλλάζει" τον Ολυμπιακό - "Γρήγορος, δυναμικός, καλός στο ψηλό παιχνίδι - Τριάδα στην άμυνα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags