Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νο1 στόχος ο Ντόρσεϊ - Φήμες για επιστροφή Καλάθη στην Ελλάδα
Μπάσκετ
| 2024-02-03 23:23:00

Νο1 στόχος Ολυμπιακού ο Ντόρσεϊ - Χαμός με το post που εξαφάνισε - Φήμες για επιστροφή Καλάθη στην Ελλάδα!

του Pick n' Scroll

Οι δύο Έλληνες που θέλει ο Μπαρτζώκας και η περίπτωση Νικ. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον άσο της Φενέρ που θέλει να γυρίσει και μπορεί μέχρι πρότινος να είχε... συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, όμως τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι της Ευρωλίγκας με την Βαλένθια αλλά ως πολύ μεγάλη ομάδα, που είναι, πάντα σκέφτεται το μέλλον. Και ειδικά το κομμάτι, που έχει να κάνει με τους Ελληνες παίκτες, εκεί, όπου υστερεί. Εχει ποιοτικούς Ελληνες παίκτες, αλλά όχι πολλούς και αυτό είναι το πρόβλημα, ειδικά σε βάθος χρόνου. Καθώς ο Κώστας Παπανικολάου πατάει πλέον στα 34, ο Μιχάλης Λούντζης έχει μπει στο περιθώριο, ενώ ο Γιώργος Τανούλης θέλει πολύ χρόνο και δουλειά για να μπορέσει να πλησιάσει το υψηλό επίπεδο.

Για αυτό, λοιπόν, οι Πειραιώτες έχουν το βλέμμα τους στην αγορά για το καλοκαίρι, που έρχεται, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι ο πρώτος στόχος. Μάλιστα ο ομογενής γκαρντ το πρωί του Σαββάτου είπε καλημέρα σε ένα ποστάρισμα του Ολυμπιακού στο διαδίκτυο, κάτι, πάντως, που απέσυρε πιο μετά καθώς του την «έπεσαν» οπαδοί της ομάδας του, της Φενέρ.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την πλευρά τους, του ζητούσαν να επιστρέψει το καλοκαίρι, που μας έρχεται, και αυτό είναι κάτι, που είναι πιθανό να συμβεί. Ο Ντόρσεϊ δεν μένει ελεύθερος από την Φενέρ, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025. Ο ίδιος, όμως, δεν «καίγεται» να μείνει στην τουρκική ομάδα, αλλά το ίδιο ισχύει και για την Φενέρ: δεν τρελαίνεται για τον Ντόρσεϊ.

Ετσι είναι πιθανό οι δρόμοι τους να χωρίσουν και ο 28χρονος παίκτης να ξαναφορέσει τα «ερυθρόλευκα». Κάτι, που αν γίνει, θα λύσει τα χέρια της ομάδας του Πειραιά στο κομμάτι των Ελλήνων, αφού σίγουρα θα υπάρχουν επίσης οι Παπανικολάου, Ουόκαπ, Λαρεντζάκης και Μήτρου-Λονγκ.

Αν και ο Ολυμπιακός δεν θα παλέψει μόνο για τον Ντόρσεϊ, θα κυνηγήσει και την περίπτωση του Νίκου Ρογκαβόπουλου. Αυτή, όμως, είναι διαφορετική, καθώς η Μπασκόνια θα θελήσει πολλά χρήματα για να παραχωρήσει τον Ελληνα διεθνή γκαρντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Στο τραπέζι υπό προϋποθέσεις μπορεί να μπει και το όνομα του Νικ Καλάθη, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Φενέρ. Πλέον είναι 35 ετών ο ομογενής γκαρντ, αλλά για μπακ-απ (και Ελληνας μάλιστα) είναι ταμάμ για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Αλλά και για τις περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στον Ολυμπιακό με απόφαση Μπαρτζώκα - Ηχηρή αποχώρηση παίκτη με συμβόλαιο - Αλλάζει το πλάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags