Facebook Pixel Η λίστα που εξετάζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Μιλς, Κορκμάζ, Τάις
Μπάσκετ
| 2024-02-04 12:00:00

Η λίστα που εξετάζουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Μιλς, Κορκμάζ, Τάις και σουτέρ top κλάσης από το NBA! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Η λίστα που εξετάζουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός - Μιλς, Κορκμάζ, Τάις και σουτέρ top κλάσης από το NBA! (Vid)

Είναι 2,08μ. με τρομερό τρίποντο και θέλει να παίξει Ευρώπη. Αταμάν και Μπαρτζώκας εξετάζουν παίκτες από την Αμερική και το Sportdog.gr σας παρουσιάζει τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι "αιώνιοι"!

Έχουμε γράψει, εδώ στο sportdog, ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός πάντα έχουν έτοιμες λίστες με τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι και μπορούν να τους φέρουν στην Ελλάδα για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους.

Είτε αυτό αφορά την τρέχουσα σεζόν είτε τον σχεδιασμό της επόμενης, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι μια μεγάλη ομάδα, προφανώς, δεν μπορεί να περιμένει την τελευταία στιγμή για να εκπονήσει το πλάνο της.

Θα σας παρουσιάσουμε, τώρα, κάποιες από τις περιπτώσεις αθλητών που βρίσκονται στο ΝΒΑ και δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να επιστρέψουν στην Ευρώπη για να αγωνιστούν, καθώς το μέλλον τους στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ είναι δυσοίωνο.

Όχι γιατί δεν είναι καλοί παίκτες, αλλα γιατί πρέπει να λειτουργήσουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα ώστε ένας παίκτης που μπορεί να κάνει άνετα τη διαφορά στην Ευρωλίγκα, να καταφέρει να ξεχωρίσει στο ΝΒΑ.

Αυτούς τους παίκτες, άλλωστε, έχουν στη λίστα τους και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό (αλλά και όλες οι ομάδες επιπέδου στην Ευρωλίγκα), αν και γράφουμε ξανά ότι πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα κλείσει η σεζόν για κάθε ομάδα. Γιατί είναι διαφορετικό να πάει στο F4 και να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός και εντελώς διαφορετικό να τερματίσει 8ος στην Ευρώπη (ή και να μείνει εκτός 8άδας) και να μην πάρει τον τίτλο στην Ελλάδα...

Πάμε να δούμε τις περιπτώσεις των αθλητων που είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στο προσεχές καλοκαίρι στην Ευρώπη, γιατί μένουν χωρίς συμβόλαιο.

Φουρκάν Κορκμάζ: Τουρκος, 2.01, από το 2017 στο ΝΒΑ και μπορεί να έρθει ξανά στην Ευρώπη το προσεχες καλοκαίρι. Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, όλες σε υψηλό επίπεδο και, φυσικά, θα είναι μήλον της έριδος αν θελήσεις να επιστρέψει.

Πάτι Μιλς: Αυστραλός, κόμπο γκαρντ, άριστος σουτέρ, δεν έχει χρόνο συμμετοχής στο ΝΒΑ και παρά την ηλικία του, είναι 36 ετών, είναι top class λύση.

Ντάνιελ Τάις: Γερμανός, είναι στους Κλίπερς, 2.04 μ. και είναι εκρηκτικός στη θέση 3 και, φυσικά, στη θέση 4. Παίκτης από το πάνω ράφι, αρκεί στα 32 του να βρει ξανά κίνητρο στην Ευρωλίγκα.

Ντάβις Μπέρτανς: Λετονός, 2,08 μ., μπορεί, επίσης, να επιστρέψει. Τον ήθελε ο Ολυμπιακός παλαιότερα,  ψηλός που σουτάρει διαρκώς τρίποντο και σκοράρει με επιτυχία. 32 ετών, ο,τι πρέπει για να ανεβάσει επίπεδο μια ομάδα στους ψηλούς της.

Τσεντί Οσμάν: Είναι στους Σπερς, έχει συνδεθεί με ελληνικές ομάδες, 28 ετων, σουτέρ του θανάτου που μπορεί να απογειώσει την ομάδα που θα υπογράψει μαζί της. 

Πέρα από εκείνους που λήγει το συμβόλαιό τους στο ΝΒΑ και μπορεί να επιστρέψουν, υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν συμβόλαιο και μπορεί να φύγουν!

Όπως ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Βασίλιε Μίσιτς; Αλλά και ο Εβάν Φουρνιέ, Γάλλος, σούτινγκ γκαρντ, 31 ετών έχει συμβόλαιο, που θέλει κάποια στιγμή να έρθει στον Ολυμπιακό - Έχει δηλώσει ότι θέλει να παίξει στην Ευρωλίγκα ξανά και, κάποια στιγμή, στον Ολυμπιακό. Είναι 32 ετών, γεννημένος σκόρερ, θα είναι επιτυχία για όποια ομάδα τον φέρει στην Ευρώπη ξανά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ "Βόμβα" στον Ολυμπιακό με απόφαση Μπαρτζώκα - Ηχηρή αποχώρηση παίκτη με συμβόλαιο - Αλλάζει το πλάνο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags