Facebook Pixel Νέα δεδομένα για Λεσόρ, Χουάντσο, Παπαπέτρου ενόψει Φενέρ
Μπάσκετ
| 2024-02-07 19:05:00

Νέα δεδομένα για Λεσόρ, Χουάντσο, Παπαπέτρου ενόψει Φενέρ - Τελικά προλαβαίνουν να παίξουν;

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για Λεσόρ, Χουάντσο, Παπαπέτρου ενόψει Φενέρ - Τελικά προλαβαίνουν να παίξουν;

Οι Πράσινοι έχουν κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια της Euroleague με αντίπαλο την τουρκική ομάδα και ο Εργκίν Αταμάν έχει σίγουρα λόγους για να χαμογελάει με τα νέα από το μέτωπο των τραυματισμών.

Παναθηναϊκός: Πολύ σημαντική εξέλιξη στους Πράσινους ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Παρασκευής (9/2) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, μιας και όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης οι Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας και τέθηκαν στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Όπως είχε γίνει γνωστό τόσο ο Γάλλος σέντερ, όσο και ο Έλληνας φόργουορντ δεν είχαν δώσει το παρών στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, λόγω ίωσης, ενώ ο Ισπανός είχε υποστεί κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού, όμως πλέον και οι τρεις προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη (7/2) και ο Παναθηναϊκός θα τους έχει διαθέσιμους κόντρα στην τουρκική ομάδα, κάτι που ισχύει και με τον Κώστα Σλούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό ο Γιάνσεν - Εξελίσσει και πουλάει "χρυσό" τους νέους - Καρβαλιάλ όπως Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags