Facebook Pixel Ο μυθικός ΜακΙντάιρ οδήγησε τη Μπασκόνια σε νίκη με 20 ασίστ! (Hls)
Μπάσκετ
| 2024-02-08 23:14:00

Έσπασε όλα τα κοντέρ - Ο μυθικός ΜακΙντάιρ οδήγησε τη Μπασκόνια σε νίκη με 20 ασίστ! (Hls)

Sportdog Team

Ο απίθανος Μίλερ-ΜακΙντάιρ κατέγραψε νούμερα που βλέπουμε μόνο στο NBA, με 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 20 ασίστ κόντρα στη Βιλερμπάν (94-80)!
 

Με τον Κόντι Μίλερ- ΜακΙντάιρ να κάνει triple double και παράλληλα ρεκόρ στις ασίστ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, η Μπασκόνια επικράτησε 94-80 της Βιλερμπάν και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 14-12, παραμένοντας εντός οκτάδας.

Ιστορική βραδιά στη Βιτόρια, καθώς ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός έγινε ο τέταρτος παίκτης στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης που έκανε triple double και ο πρώτος μετά τον Νικ Καλάθη με 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 20 ασίστ, όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Με τις 20 ασίστ που μοίρασε, ξεπέρασε την επίδοση των Στέφαν Γιόβιτς και Φακούντο Καμπάτσο και κατέρριψε το ρεκόρ στις τελικές πάσες στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το παιχνίδι, οι Βάσκοι είχαν τον πάνω χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Βιλερμπάν, που αποκόμισε πρόβλημα και με τον Πάρις Λι (τραυματίστηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, προέβαλε αντίσταση μόνο στην πρώτη περίοδο. Η Μπασκόνια από τη στιγμή που «έχτισε» διψήφια διαφορά (50-39) δεν κοίταξε ξανά πίσω και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έφτασε στη νίκη με άνεση (94-80).

Καθοριστικό στοιχείο στην έκβαση του αγώνα το εξαιρετικό μακρινό σουτ των Βάσκων (14/31 τρίποντα), που πέραν του Μίλερ – ΜακΙντάιρ είχαν ακόμη τέσσερις διψήφιους με πρώτο σκόρερ τον Χάουαρντ με 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 50-39, 71-61, 94-80

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εφές διέλυσε με ’’100αρα’’ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λάρκιν από τα... παλιά! (Hls)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags