Facebook Pixel Φοβερές ατάκες Τζέιμς - "Θα πάρω τηλέφωνο τον Σπανούλη"!
Μπάσκετ
| 2024-02-10 00:31:00

"Πάτησε" τη Βίρτους ο Τζέιμς και είπε φοβερές ατάκες - "Θα πάρω τηλέφωνο τον Σπανούλη"! (Vid)

Sportdog Team

Είχε κέφια ο Μάικ Τζέιμς μετά το σπουδαίο διπλό της Μονακό απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια.

Με τεράστιο «διπλό» στη Μπολόνια, η Μονακό «πάτησε» τετράδα και συνεχίζει την πίεση για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Euroleague. Οι Μονεγάσκοι πέρασαν νικηφόρα με 81-78 από την έδρα της Βίρτους, για την 26η αγωνιστική και με ρεκόρ 16-10 δημιούργησαν τριπλή ισοβαθμία με τους Ιταλούς (5οι) και τον Παναθηναϊκό (3ος). Οι γηπεδούχοι, πάντως, που υπέστησαν την πρώτη ήττα στο «σπίτι» τους μετά από 11 σερί νίκες, κράτησαν τη διαφορά των 24 πόντων που είχαν από τη νίκη τους στο Πριγκιπάτο. 

Το σπουδαίο «διπλό» έφερε -για ακόμη μία φορά- την «υπογραφή» του Μάικ Τζέιμς (21π.), αλλά και του Τζόρνταν Λόιντ (24π.), οι οποίοι με κομβικά καλάθια κράτησαν το προβάδισμα των Μονεγάσκων στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν η Βίρτους πάλεψε για την ανατροπή. Από τους Ιταλούς πάλεψε ο Μάρκο Μπελινέλι 21 πόντους, ενώ 15 πρόσθεσε ο Ίφε Λούντμπεργκ.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 35-45, 54-60, 78-81

Με τους 21 πόντους που σημείωσε, ο Μάικ Τζέιμς πλέον απέχει μόλις 28 πόντους από το να ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη στην κορυφή της λίστας για τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague.

«Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ όταν γίνω πρώτος σκόρερ αλλά σίγουρα θα πάρω τον Μπίλι τηλέφωνο να αστειευτούμε! Θα μπορούσα να πλησιάσω λίγο περισσότερο αλλά αστόχησα σε ορισμένα ελεύθερα σουτ. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Σίγουρα πάντως θα αισθανθώ μεγάλη χαρά όταν συμβεί» εξήγησε στη flash interview ο Αμερικανός γκαρντ, αναφερόμενος στη στιγμή που θα προσπεράσει τον σπουδαίο "Kill Bill".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags