Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστιο συμβόλαιο ο Γιαννακόπουλος σε Ναν
Μπάσκετ
| 2024-02-10 23:30:00

Τεράστιο συμβόλαιο ο Γιαννακόπουλος σε Ναν - Deadline για να πάει στο NBA - Plan b με Λάρκιν ο Αταμάν!

του Pick n' Scroll

Τι θέλει ο Αμερικανός και τι θα του προτείνουν οι Πράσινοι. Ήρθε, έγινε ο ηγέτης της ομάδας και θέλουν να τον κρατήσουν εδώ και για την επόμενη σεζόν. Υπάρχουν όμως μεγάλα εμπόδια. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τις τελευταίες πληροφορίες...

Ο Παναθηναϊκός ζει μεγάλες στιγμές καθώς έχει επανέλθει στα κανονικά του δεδομένα. Είναι πλέον, δηλαδή, και πάλι μία ομάδα, που είναι ικανή να πάρει όλους τους τίτλους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει πάνω του όλη την κατάσταση και πιστεύει ότι δεν θα αργήσει να έρθει η δικαίωση.

Οι «πράσινοι» είναι τρίτοι στην Ευρωλίγκα, αν και είναι πολύ νέα ομάδα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πρώτοι και φαβορί να το πάρουν, την άλλη εβδομάδα στην Κρήτη θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι ευτυχισμένος για τον επιπλέον λόγο ότι έχει ήδη καταφέρει πολλά, παρότι του παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα με τραυματισμούς.

Δικαιώνεται επίσης βλέποντας τον Κέντρικ Ναν να πραγματοποιεί την μία σπουδαία εμφάνιση μετά την άλλη. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει την πολύ μεγάλη του αξία και επιβεβαιώνει γιατί ο Γιαννακόπουλος του έδωσε 2 εκ. δολάρια για μόλις 7 μήνες συνεργασίας. Ένα τρελό και υπέρογκο ποσό για την ελληνική πραγματικότητα.

Ο Ναν, όμως, τα βγάζει τα λεφτά του, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό από τη μία νίκη στην άλλη. Ο κόσμος του εξάστερου είναι τρελαμένος με τον πρώην παίκτη των Λέικερς και δικαιολογημένα ρωτάει αν θα μείνει και την επόμενη χρονιά. Ο ίδιος ο Ναν είπε χθες, μιλώντας στο Sport24 ότι «θα ήθελα να μείνω, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος για αυτό».

Και όντως έτσι είναι τα πράγματα. Ο Αμερικάνος περνάει εκπληκτικά στην Αθήνα και το «τριφύλλι», αλλά από το μυαλό του δεν έχει βγει ποτέ το ΝΒΑ. Θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης, που ανήκει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και όπως είναι φυσιολογικό πρώτος στόχος του είναι να επιστρέψει εκεί. Αν δεν τα καταφέρει για τη σεζόν 2024-2025, τότε είναι πολύ πιθανό να μείνει στον Παναθηναϊκό, που δεν αποκλείεται να του δώσει συμβόλαιο από τώρα και για την επόμενη χρονιά, βάζοντας nba out μέχρι κάποια ημερομηνία για το καλοκαίρι, που μας έρχεται.

Μετά από πολλά χρόνια οι «πράσινοι» βρήκαν έναν τρομερό ηγέτη και θα κάνουν τα πάντα για να μην τον χάσουν. Αλλά και να μην τα καταφέρουν, δεν αλλάζει ο στόχος τους: να φτιάξουν μία πανίσχυρη ομάδα δηλαδή με παικταράδες τύπου Ταβάρες, Χεζόνια, Λάρκιν και πάει λέγοντας. Το ποτάμι κυλάει και δεν γυρίζει πλέον πίσω με τον Γιαννακόπουλο να ετοιμάζεται για πράγματα μέσα και έξω από το παρκέ, που τώρα κανείς δεν μπορεί να τα φανταστεί. 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ για Έλληνα της Basket League - Έκπληξη με 3αρι που... δέρνει - Καστρίτης για μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags