Ο Παναθηναϊκός έχασε το Κύπελλο την Κυριακή, που μας πέρασε από τον Ολυμπιακό, και η απογοήτευση στις τάξεις του είναι διάχυτη. Υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία για αυτό το παιχνίδι και η ήττα πόνεσε πολύ τους «πράσινους», οι οποίοι, όμως, γνωρίζουν ότι ο δρόμος για την επιστροφή στη κορυφή δεν είναι εύκολος.

Τώρα υπάρχουν οι υποχρεώσεις για τις εθνικές ομάδες και από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα αρχίσει η δουλειά, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος για την τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Αταμάν έχει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Τουρκίας και μόλις επιστρέψει θα κοιτάξει να βάλει σωστά τα κομμάτια του παζλ, προκειμένου οι «πράσινοι» να πάρουν το πλεονέκτημα της έδρας και στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα.

Για να γίνει αυτό πρέπει να βρει τον τρόπο ώστε τόσο ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, όσο και ο Λούκα Βιλντόζα να γίνουν χρήσιμοι για την ομάδα του. Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Αργεντίνος είναι πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό, αν και έχουν την δικαιολογία ότι αμφότεροι είχαν τραυματισμούς και χειρουργεία. Και όταν ήταν καλά, όμως, δεν έπαιζαν έτσι όπως πρέπει και αυτό είναι πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, που έχει επενδύσει πολλά πάνω τους.

Και την ίδια ώρα θα πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα και ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής γκαρντ έχει κι αυτός την δικαιολογία ότι είχε τραυματισμούς, που δεν του επέτρεψαν να έχει την συνέπεια, που θα ήθελε. Από δω και πέρα, όμως, ο Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από τον Ελληνα σούπερ σταρ, στη προσπάθεια, που θα γίνει να κατακτηθεί το πρωτάθλημα και η επιστροφή σε φάιναλ-φορ.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει αγκαλιάσει τον Σλούκα και αυτό φάνηκε και στο Ηράκλειο παρά την ήττα της ομάδας τους. Με τον 33χρονο πλέι-μέικερ να θέλει να τους το ανταποδώσει, κάτι, που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει στον πρέποντα βαθμό. Τώρα, όμως, αρχίζουν τα πιο σοβαρά και τα πιο δύσκολα και ο Σλούκας είναι συνηθισμένος σε αυτά. Και αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε μετά τον Ολυμπιακό, να πάει και τον Παναθηναϊκό στη κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Αταμάν για Χουάντσο - Συνάντηση Γιαννακόπουλου με Μήτογλου - Στην έξοδο TOP όνομα του ΠΑΟ!