Facebook Pixel Ατάκα... φωτιά από Κροάτη προπονητή για Χεζόνια
Μπάσκετ
| 2024-02-26 20:41:00

Ατάκα... φωτιά από Κροάτη προπονητή για Χεζόνια - Αυτή την ομάδα βλέπει αντίπαλο του ΠΑΟ

Sportdog Team
Ατάκα... φωτιά από Κροάτη προπονητή για Χεζόνια -  Αυτή την ομάδα βλέπει αντίπαλο του ΠΑΟ

Το συμβόλαιο του Super Mario ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μπορεί οι Πράσινοι να είναι το πρώτο φαβορί να τον αποκτήσουν, όμως φαίνεται ότι δεν... παίζουν μόνοι τους.

Άτσο Πέτροβιτς: Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει για το μέλλον του Μάριο Χεζόνια, μιας και το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και τις σχέσεις του Κροάτη με την διοίκηση της Βασίλισσας να μην είναι και οι καλύτερες τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα ο  βετεράνος προπονητής και αδερφός του θρυλικού Ντράζεν έκανε μία πρόβλεψη αναφορικά με το μέλλον του Κροάτη φόργουορντ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την εθνική ομάδα θεωρώντας σχεδόν σίγουρη την αποχώρησή του από τη Ρεάλ και τον ίδιο να σημειώνει ότι το μέλλον του είναι μεταξύ Παναθηναϊκού και Παρτιζάν.

«Ο Χεζόνια δεν είναι Σέρβος, αλλά έχει δείξει τη συμπάθειά του στην Παρτίζαν. Εάν δεν υπογράψει εκεί, τότε θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το ρεαλιστικό σενάριο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άτσο Πέτροβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πήρε Τσιλούλη - "Να αρπάξει τις ευκαιρίες του Αλμέιδα - Πρωτοβουλία, οδήγημα της μπάλας, ταχύτητα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags