Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χάουαρντ για Ολυμπιακό, στον "αέρα" ο Γκος!
Μπάσκετ
| 2024-02-27 22:52:00

Αντιγράφει τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς ο Μπαρτζώκας - Χάουαρντ για Ολυμπιακό, στον "αέρα" ο Γκος!

του Pick n' Scroll

Η απόφαση Μπαρτζώκα για Κάνααν και το πλάνο στο ΣΕΦ. Τι ζήτησε από τους Αγγελόπουλους ο Έλληνας προπονητής και τα ονόματα που εξετάζονται ενόψει καλοκαιριού, αλλά και οι πιθανές αλλαγές στο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε πριν από λίγες μέρες τον Αλεκ Πίτερς, κλείνοντας έτσι πολύ νωρίς ένα σημαντικό του κεφάλαιο. Ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ κάνει σπουδαία χρονιά και οι Πειραιώτες έσπευσαν να του δώσουν νέο συμβόλαιο, εκτιμώντας όλο το πακέτο, που προσφέρει καθώς και το ότι οι διαθέσιμοι παίκτες στην αγορά, είτε δεν είναι πολλοί, είτε δεν είναι τόσο καλοί.

Αλλωστε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει κορμό, θέλει να τον διατηρήσει και κάθε χρόνο να προσθέτει λίγα κομμάτια. Αυτό είναι που τον οδηγεί στις επιτυχίες, αυτή τη συνταγή είχε και ο Παναθηναϊκός, όταν είχε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τιμόνι του.

Οι Πειραιώτες από δω και πέρα θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν και τον Αϊζάια Κάνααν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει (όπως έληγε και του Πίτερς πριν συμφωνήσει) το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Οι Σέρβοι έγραψαν σήμερα ότι τον 33χρονο γκαρντ του Ολυμπιακού τον θέλει η Παρτίζαν, καθώς και μερικές ακόμη ομάδες της Ευρωλίγκας, οι «ερυθρόλευκοι», όμως, δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο Μπαρτζώκας, πάντως, και οι συνεργάτες του πάντα παρακολουθούν την αγορά για παν ενδεχόμενο. Και ειδικά για γκαρντ την παρακολουθούν πολύ, αφού στους ψηλούς είναι καλυμμένοι, έχοντας με συμβόλαιο τους Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ, Πετρούσεφ και Πίτερς.

Στους περιφερειακούς, όμως, θα χρειαστεί ενίσχυση, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τον Κάνααν. Ο Ουίλιαμς-Γκος έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα ότι θα μείνει και την επόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να κάνει τρανταχτές αλλαγές, αλλά κάποιες φορές αναγκάζεσαι όπως έγινε φέτος. Όταν μεσούσης της σεζόν προστέθηκαν οι Μήτρου-Λονγκ, Πετρούσεφ και Ράιτ.

Όπως και να έχει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα πάρει του χρόνου έναν πολύ καλό γκαρντ. Κρατάει κανείς τα ονόματα του Μάικ Τζέιμς και του Ντόρσεϊ, αλλά δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη του τύπου Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια ή Τζόρνταν Λόιντ της Μονακό.

Οι Πειραιώτες αυτό, που τους νοιάζει βέβαια είναι μετά από τους δύο τίτλους, που έχουν πάρει φέτος, να δώσουν ανάλογη συνέχεια. Το μεταγραφικό είναι πάντα στο μυαλό τους, αλλά θα αρχίσει να τους «καίει» πολύ, μόλις τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "χτύπημα" Μπαρτζώκα από Μονακό - Τζέιμς μαζί με 4αρι - Κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού θέλει ο Ζοτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags