Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Λευκή επιταγή" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Μεταγραφή άμεσα
Μπάσκετ
| 2024-02-29 13:20:00

"Λευκή επιταγή" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Μεταγραφή άμεσα στον Παναθηναϊκό - Νο1 στόχος ο... Ολυμπιακός!

του Pick n' Scroll
"Λευκή επιταγή" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Μεταγραφή άμεσα στον Παναθηναϊκό - Νο1 στόχος ο... Ολυμπιακός!

Ανατροπή στον σχεδιασμό του Τούρκου ενόψει των τελικών. Γιατί το πρόβλημα του Αντετοκούνμπο μπορεί τελικά να φέρει έναν ακόμα παίκτη στο πράσινο ρόστερ...

Ο Παναθηναϊκός παίζει σε λίγες ώρες στη Μαδρίτη με την Ρεάλ, σε ένα ματς, όπου θα πάει σχεδόν χωρίς προπόνηση. Την Τετάρτη οι «πράσινοι» γυμνάστηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά το φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου και με ένα τέτοιο δεδομένο, είναι ξεκάθαρο ότι δεν πάνε στο παιχνίδι με την «βασίλισσα» με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αν και βέβαια και καλά προπονημένοι να πήγαιναν τα πράγματα θα ήταν επίσης πολύ δύσκολα, καθώς μιλάμε για την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και μέσα στην έδρα της.

Ο συντελεστής δυσκολίας για τους «πράσινους» μεγαλώνει, καθώς δεν θα παίξει μετά τον Βιλντόζα και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής σέντερ χτύπησε την Δευτέρα στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ολλανδία και δεν θα παίξει ούτε με την Ρεάλ ούτε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Κολοσσό. Εχει θέμα στο γόνατο και στις αρχές της άλλης εβδομάδας θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ο Εργκίν Αταμάν είπε ότι ελπίζει να μην χρειαστεί χειρουργείο.

Σε μία τέτοια περίπτωση και ανάλογα την σοβαρότητα της κατάστασης, είναι πιθανό οι «πράσινοι» να βγουν στην αγορά για να καλύψουν το κενό. Εύχονται, όμως, να μην έχει κάτι σοβαρό ο Κώστας Αντετοκούνμπο και έτσι να μην χρειαστεί να πάνε να πάρουν παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, είναι πάντα στην αγορά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να δει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ομάδα του εκεί, που της αξίζει, και για αυτό το λόγο κάνει και θα κάνει την κάθε θυσία. Οπότε δεν πρέπει να αποκλειστούν εκπλήξεις ακόμη και πριν τελειώσει η σεζόν με τους «πράσινους» να έχουν χάσει τους πρώτους τίτλους της χρονιάς, αλλά να θέλουν να κάνουν εντυπωσιακό φινάλε σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Ο μεγάλος στόχος άλλωστε όπως είπε και ο Αταμάν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή σε φάιναλ-φορ. Αν τα καταφέρει ο Τούρκος, τότε όλοι στον Παναθηναϊκό θα είναι απόλυτα ευτυχισμένοι, στη πρώτη σεζόν ανοικοδόμησης του οργανισμού.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" ανταλλαγής Χεζόνια-Χουάντσο βλέπει η Marca - Μόνο έτσι θα πήγαινε Ρεάλ ο Ισπανός! (pic-vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags