Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σχόλιο Πετρίδη για το "διπλό" στη Μαδρίτη - "Κέρδισε, δεν έκλεψε το ματς ο Παναθηναϊκός"
Μπάσκετ
| 2024-03-01 11:31:00

Το σχόλιο Πετρίδη για το "διπλό" στη Μαδρίτη - "Κέρδισε, δεν έκλεψε το ματς ο Παναθηναϊκός"

Sportdog Team
Το σχόλιο Πετρίδη για το "διπλό" στη Μαδρίτη - "Κέρδισε, δεν έκλεψε το ματς ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στον τρόπο που ο Παναθηναϊκός AKTOR κέρδισε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Νίκη… στα ίσα και στον ρυθμό της Ρεάλ και όχι… απόδραση ήταν το «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη (86-97), όπως τόνισε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε τεράστια νίκη, πήρε το ματς χωρίς να το κλέψει φτάνοντας στους 97 πόντους και έδειξε χαρακτήρα στο παιχνίδι όταν η Ρεάλ επέστρεφε στο ματς», ανέφερε.

«Ο Αταμάν έκανε εξαιρετική διαχείριση στο ρόστερ παίρνοντας πολλά πράγματα από τον πάγκο και έχοντας την ευκαιρία να φρεσκάρει βασικούς όπως ο Μήτογλου και ο Γκριγκόνις που ήταν καθοριστικοί στο τέλος», πρόσθεσε.

«Ο Λεσόρ ήταν φανταστικός, ενώ χθες είδαμε τον κανονικό Σλούκα έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς του τελευταίου μήνα. Με τον τρόπο που μοιράζει το παιχνίδι βάζει όλους τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι, κάτι που έκανε και ο Ναν χθες», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Δεν το έχω ξαναδεί! Με τέτοια εμφάνιση, παίρνεις Ευρωλίγκα - Ξεπέρασε τα… τέρατα ο Λεσόρ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags