Facebook Pixel "Στο F4 ο Παναθηναϊκός, βιονικός ο Σλούκας - Θα γίνει πρόεδρος στον Άρη"
Μπάσκετ
| 2024-03-02 10:00:00

"Στο F4 ο ΠΑΟ, βιονικός ο Σλούκας - Επιστρέφει ως πρόεδρος στον Άρη - Τολιόπουλος όπως Κωνσταντέλιας"!

του Γιώργου Κτενά

Η πορεία του πράσινου ηγέτη και ο νέος ιδιοκτήτης στους Κίτρινους! Πώς μπορεί το μέλλον του Κώστα Σλούκα να συνδυάζεται τόσο με το Final Four του Βερολίνου όσο και με την... αναγέννηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης;

Με τον Γιώργο Μπουσβάρο επικοινώνησε το sportdog λόγω της εμφάνισης του Κώστα Σλούκα εναντίον τής Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο παλαίμαχος άσος τού Άρη ήταν από τους πρώτους που είχε διαβλέψει το ταλέντο τού πεπειραμένου γκαρντ το διάστημα που είχε παίξει με τη φανέλα των Κίτρινων.

Η κουβέντα πήγε στον Βασίλη Τολιόπουλο και την εκπληκτική σεζόν που διανύει φέτος, στον κόουτς Καστρίτη, αλλά και στον Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά τι μας είπε.

"Βιονικός ο Σλούκας - Στο Final 4 o Παναθηναϊκός - Θα γίνει πρόεδρος στον Άρη!"

"Ειναι παιχταράς ο Σλούκας, βιονικός παίκτης, δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση η εμφάνισή του στη Μαδρίτη. Συνεχίζει και καλά κάνει να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν εναντίον τής Ρεάλ Μαδρίτης, άλλαξε το ματς από όταν μπήκε", ανέφερε αρχικά ο Γ. Μπουσβάρος στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Παναθηναϊκό: "Έχω πει από την αρχή ότι θα πάει σίγουρα στο Final4. Δεν περίμενα να δω όσα συμβαίνουν τώρα για να κάνω τον έξυπνο".

Πριν από καιρό μου είχες πει ότι περιμένεις κάποια στιγμή ο Σλούκας, όπως και ο Παπανικολάου και ο Βεζένκοφ, να επιστρέψουν στον Άρη.

"Πιστεύω ότι θα γίνει πρόεδρος του Άρη! Όλοι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή, αλλά για την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία στον Άρη".

"Μακάρι σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό ο Τολιόπουλος - Ο Άρης στην Ευρωλίγκα - Καστρίτης όπως Πρίφτης"

Πώς βλέπεις φέτος τον Τολιόπουλο;

"Η Θεσσαλονίκη έχει δύο φίρμες: Κωνσταντέλια και Τολιόπουλο! Όλοι οι πιτσιρικάδες θέλουν να του μοιάσουν. Να δουμε αν θα τον κρατήσουμε, ο Άρης αυτή τη στιγμή τον θέλει αλλά με τι λεφτά, πώς θα είναι του χρονου η ομάδα κ.λπ. Είναι πολλά στη μέση".

Υπάρχει το σενάριο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκός - Πώς το σχολιάζεις;

"Μακάρι να πάει, αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει σε αυτές τις ομάδες. Να σκεφτεί και ο ίδιος τι θα αντιμετωπίσει, γιατί τα έχει τραβήξει ήδη μια φορά στον Ολυμπιακό που δεν έπαιζε".

Πιστεύεις στον φετινό Άρη;

"Στο Eurocup περίμενα 6 νίκες και έγιναν 9. Μάρτη και ακόμα είμαστε μέσα στο κόλπο. Ο Καστρίτης έχει την εμπιστοσύνη του Άρη, ο πρόεδρος Παπαγεωργίου τον έχει εν λευκώ στο αγωνιστικό, πληρώνει κανονικά, αλλά είναι τα χρέη προς το Δημόσιο. Αν βρεθεί κάποιος και το πληρώσει αυτά, ο Άρης θα πετάξει. Ο Άρης έχει τρία προβλήματα: Τολιόπουλου, Καστρίτη και να φτιάξει το Παλαί για να ετοιμάζεται για Ευρωλίγκα. Αλλά να βρεθεί ιδιοκτήτης πρώτα, να πληρωθούν τα χρέη".

Βλέπεις τον Καστρίτη σε πάγκο ομάδας Ευρωλίγκας;

"Έχει συμβόλαιο για του χρόνου, αλλά πρέπει να κοιταξει το μέλλον του αν υπάρξει ενδιαφέρον από Ευρωλίγκα. Ο Πρίφτης, για παράδειγμα, είναι στη Ρετζιανα με τον Κολντεμπέλα και παίρνει διπλάσια από τον Καστρίτη".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεπέρασε και τον Λεσόρ ο ΜακΚίσικ - Για Final Four και κούπα ο Ολυμπιακός - Διπλό… χτύπημα σε ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags