Ολυμπιακός: Με τα μάτια στον αγώνα κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια, της Πέμπτης (7/3) είναι οι Ερυθρόλευκοι με τα νέα από την Ιταλία να είναι ευχάριστα για το σύνολο του Μπαρτζώκα μιας και τόσο ο Τόκο Σενγκέλια, όσο και Όγκνιεν Ντόμπριτς παραμένουν αμφίβολοι με την κατάστασή τους να έχει παρουσιάσει βελτίωση, αλλά να είναι ακόμη άγνωστο αν θα ταξιδέψουν με την αποστολή.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εφόσον δεν κριθούν 100% έτοιμοι, ο Λούκα Μπάνκι ενδεχομένως να τους προφυλάξει, μιας και την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος με την Αρμάνι Μιλάνο στην Μπολόνια.

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (7/3) παίζει... τελικό με την Βίρτους μιας και με ήττα του η ιταλική ομάδα θα αποκτήσει αέρα πρακτικά τριών νικών απέναντι στους Ερυθρόλευκους, καθώς θα ανέβει στο 18-10 αφήνοντας στο 16-12 τους Πειραιώτες έχοντας διπλασιάσει τις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... κόσμο του ο Τερίμ, "θέμα" στα αποδυτήρια - Αλαζονεία στην ΑΕΚ, ευθύνες Αλμέιδα - "Θαύμα" Μαρινάκη