Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καμπάνα" Μεντιλίμπαρ για αμυντικό του Ολυμπιακού - Τον "εξαφάνισε" από την 11αδα - Έκπληξη με Μασούρα!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 10:00:00

"Καμπάνα" Μεντιλίμπαρ για αμυντικό του Ολυμπιακού - Τον "εξαφάνισε" από την 11αδα - Έκπληξη με Μασούρα!

του Παναγιώτη Νικολάου

Από βασικός στο ντεμπούτο του Ισπανού, παίζει λίγα λεπτά αλλαγή! Ο έμπειρος κόουτς καλείται να πάρει πλέον και δύσκολες αποφάσεις, καθώς δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες στου Ρέντη. Ποιος έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, ποιος ο αντικαταστάτης του και τι συμβαίνει με τον Έλληνα εξτρέμ...

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει προλάβει σε μόλις έξι αγώνες να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους διαθέσιμους παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς ήθελε να έχει αγωνιστική εικόνα για όσους περισσότερους μπορούσε. Το έχει πει εξ αρχής άλλωστε ο Βάσκος τεχνικός ότι κανείς δεν περισσεύει και σαφώς δεν θέλει να αδικήσει κανέναν.

Προφανώς αρκετοί έχουν ξεχωρίσει ανεβάζοντας αισθητά την απόδοσή τους, όπως ο Ποντένσε και ο Ελ Κααμπί, αλλά όπως είναι λογικό, υπάρχουν και αυτοί που έχουν χάσει πόντους συγκριτικά με την περίοδο που ο Καρβαλιάλ καθοδηγούσε την ομάδα.

Ο Ανδρέας Ντόη αποτελεί μία τέτοια περίπτωση, καθώς δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Μεντιλίμπαρ με την παρουσία του σε αγώνες και προπονήσεις. Ο Έλληνας αμυντικός έπαιξε βασικός στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 1-0, όπου ο Μεντιλίμπαρ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Πειραιωτών, έκτοτε ωστόσο έχει αγωνιστεί μόλις για λίγα λεπτά ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη (1-2) επί του Παναιτωλικού.

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων δεν... τρελαίνεται προς το παρόν για τον Ντόη. Σίγουρα δεν τον υπολογίζει για βασικό, ενώ προτιμά τον Μπιανκόν ως λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε από την επιλογή να αφήσει τον Έλληνα στόπερ εκτός αποστολής κόντρα στον Βόλο. Μάλιστα, ο Άμπι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που πήρε από τον Μεντιλίμπαρ απέναντι στον Βόλο, δείχνοντας καλά στοιχεία και βάζοντας ακόμα μεγαλύτερη "πίεση" στον Ντόη.



Ο Μασούρας έγινε... μπακ!

Κάτι που λίγοι παρατήρησαν στο ματς με τον Βόλο ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Μασούρα σε θέση δεξιού μπακ στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Αυτό συνέβη μετά το 60ό λεπτό, όταν οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν με 4-4-2. Ο Ροντινέι βγήκε αλλαγή για να ξεκουραστεί αφού το ματς είχε κριθεί και στη θέση του μπήκε ο Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος πήγε στην επίθεση και ο Μασούρας έπαιξε ως δεξιός μπακ.

Το ματς με τον Βόλο προσφερόταν για τέτοιου τύπου δοκιμές και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Βάσκος τεχνικός θα δοκιμάσει ξανά κάτι ανάλογο στα κρίσιμα ματς που έρχονται για Πλει οφ και Ευρώπη.

Ο Μασούρας δεν μπορεί να κριθεί ως μπακ από το πρόσφατο ματς, καθώς δεν δέχθηκε καθόλου πίεση από τον Βόλο των 10 παικτών. Ωστόσο, άρεσε η διάθεση που έδειξε ο Έλληνας άσος, ο οποίος όχι μόνο δεν "ξενέρωσε" από την απόφαση του προπονητή του αλλά τα έδωσε όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εύκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, στο σκοτάδι ο Μεντιλίμπαρ - Έκλεισε ο κύκλος Τερίμ, εφιάλτης Γιοβάνοβιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags